Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit gondoltok a BMW-s fiukrol?
20:06
írtam hogy mikor meglett a jogsim! ha ennyire gyökér felfogásod van inkább ne írj, vagy bújj el az irigységtől... már fél év után pakoltam bele 20ezer km-t, nyáron megyünk pár haverral olaszba:D
20:25ös
Tudod mennyi 20000km? apám megy évi 40et( tehát kb. ugyan annyit mint te(?)), keresztül az országon és évi több európai út...
Jó dolog egy bmw, nekünk is volt anno még 750 iL e38 és ugyan nem érdekli a Nöket az autó, de mégis jobban felfigyeltek Rám, pedig nem jaszkariztam vele, hanem stílusosan megjelentem, de hiába tettem le 200 méterrel arréb a farkam mellöl kitapogatták a kulcsot.
Amúgy meg a Nöi logikat itt van, mert ha egyiknek is lenne esze, akkor tudná, hogy bmw mellett nem hogy ruhára meg fodrászra van hogy még zsíroskenyérre sem jut.
Életem megrontója volt és ahány csajt ingyen megfarkaltam benne..... 3 év alatt 5 millió forint ment el szervizelésre. Még mindig kurv@zhatnék belöle vagy vehettem volna valami ropogós tinipinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!