Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik a képen látható lány alakja?
A jobb oldalira gondolok, persze tetoválás nélkül. Teljesen ugyanilyen az alakom, de félek megmutatni bikiniben. Sportolok, hogy feszesebb és formásabb legyek, mégsincs túl nagy önbizalmam. Nektek bejön?
16/ L
Sok lány szereti ha a dícsérik az alakját. Ezért feltölt fotót és sajnálkozik hogy neki nem tetszik és jajdeönbizalomhiányosvagyokén, megkérdezi kinek hogy tetszik. Aztán várja a jajadenagyoncsinivagytökjóneked/nagyontetszel válaszokat.
Őszintén: elhiszi bárki hogy egy ilyen alakot valaki (a tulajdonosa) kövérnek tart? Ugyanmár....mese habbal.
"Őszintén: elhiszi bárki hogy egy ilyen alakot valaki (a tulajdonosa) kövérnek tart? Ugyanmár....mese habbal."
A lányok nagyon is megértik. Köztük én is, nekem is ilyen alakom van és én is önbizalom hiányos vagyok. És hiába mondják, hogy nem sokan szeretik a csont és bőr lányokat, mégis mindenhol azt látni szinte a médiában.
Szóval én teljesen megértem.
Előző vagyok!
Még annyit akarok mondani, hogy nem egy ismerősöm van, aki nem mert fürdőruhába bújni, mert ilyen az alakjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!