Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy hogy szexben "felsültetek"? Bőv. Lent
11/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor próbáljam meg újra a szexet?? Mivan ha megint besülök és rosszul végződik?? Vagy van erre valami úgynevezett észrevétel, hogyha mehet a szex? Nem szeretnék csalódni magamban. Meddig várjak?
Amikor óvszert akarnak rám húzni én mindig lelankadtam. Mi volt a folytatás? Egy másik csajjal óvszer nélküli szex.
2011. máj. 24. 09:50
Jó azt nem mondtam hogy párszor eleinte újra beégetem magam ugyan azzal a csajjal. De mivel az óvszer egy műanyag nyálkás természet ellenes valami, azon csodálkozom inkább hogy a többség nem így reagál.
2011. máj. 24. 09:52
14/24 anonim válasza:
Én is jártam már igy,szóval ne parázz ezen szinte mindenki átesik,csak a lényeg hogy pszichésen ne reagáld tul mert ha rágörcsölsz akkor megint ezen fog járni az eszed és megint előfordul.Én sztem legyen elsőnek vmi pozitiv ami történik,pl csak orál utána verje ki neked stb..És amikor megint megvan a vágy akkor majd szeretkezzetek és használjatok ultra vékony gumit. A lényeg hogy ne parázz és ha megint megtörténik sincs semmi csak beszéld meg a csajjal hidd el ez jót tesz.Nekem is volt hogy kétszer egymás után semmi,utána kibeszéltem magam ,nem volt rajtam teljesitménykényszer és kész ...most már jo:)
2011. máj. 24. 11:04
15/24 anonim válasza:
Ja és nem kell egyből már másnap erőltetni,nem baj ha eltelik egy hét,és az sem gáz ha egy pár napig nem nyulsz magadhoz mert addigra már olyan készen leszel hogy nem fogsz ezeken filozni.CSak a lényeg hogy lazits és csak élvezd:);)
2011. máj. 24. 11:05
Az óvszer a probléma forrása, nekem is volt már ilyen nem egyszer, és nem csak egy csajjal fordult elő. A gumi szar, soha nem élveztem benne igazán a szexet, tompítja a dolgokat. Próbáljátok megdumálni, hogy szedjen fogamzásgátlót, az a legjobb és legtermészetesebb, illetve van ilyen kis "kúp" szerű cucc, amit szeretkezés előtt tíz perccel felhelyez a csajszi, és akkor mehet gumi nélkül a dolog. Na ezzel érdemes még bepróbálkoznotok, fogadok, hogy nem lesz ilyen problémád többet :)
Ha pedig túl fiatal - a kúpos cucc szerintem nincs életkorhoz kötve, de menjetek el egy nőgyógyászhoz -, és mindenképpen muszáj gumiban csinálni, akkor próbáld párszor óvszerben kicsapni a kisfőnököt, hülyén hangzik, de szoktasd magad hozzá. Ja és ne stresszelj :)
21/F
2011. máj. 24. 11:31
Nekem volt ilyen pár éve, fél évig nem sikerült az aktus :)
Aztán valahogy túltettem magam az izgalmon és utána klappolt minden :) Mondjuk ebben a barátnőm nem nagyon segített, főleg azért voltak gondjaim is, mert nem vett részt az előjátékban, csak feküdt és élvezkedett. Engem semmilyen inger nem ért, nem is nagyon simogatott. Később sem, csak akkor már nem érdekelt. Nem voltam túl elégedett a szexszel de nem lehetett vele megbeszélni ezt.
A lényeg, hogy egyértelműen az Ő tétlensége volt a hiba ezért nem okoltam magam :)
2011. máj. 24. 11:32
18/24 A kérdező kommentje:
11:04 köszönöm. ez a válasz nagyon tetszett. És ha már orálnál elmegyek?:) akkor?
mert lehet ez volt abaj, hogy szex előtt már a 69-est csináltuk.
Minden normális emberrel megesik az ilyen. Ezt okozhatja a stressz vagy bármi más. Emiatt nem kell izgulni legközelebb majd jobb lesz.
2011. máj. 24. 11:56
én pont abban vagyok amiben a 11:32 es volt, megvolt kb minden, aztán mikor jött volna a gumi semmi. csak én még nem vagyok túl rajta, és para. elvileg megbeszéltük, de mégis bennem van hogy ő is szeretné már én is és mégse jött még össze, pedig maaajdnem. am gumi nélkül áll mint a cövek, meg már el is élveztem rá úgy, csak az aktus nemjött össze, a gumi miatt... :S :(
2011. máj. 24. 12:15
Kapcsolódó kérdések: