Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit szívesen megtennél a szexben, de nem mered? Vagy mi az amit megtettél külföldön egy "idegennel" de itthon nem mered az esetleges következmények mait bevállalni?
(Hol is vannak a határaink? Csak hogy tudjam normális vagyok-e. Talán másnak is segít eligazodni.)
- Mi az amit szívesen megtennél a szexben, de nem mered? - Vagy mi az amit megtettél külföldön egy "idegennel" de itthon nem mered az esetleges következmények mait bevállalni?
Huhh, nagyon sokmindent megtennek, ha nem lenne kovetkezmenye, vagy ha nem tartanek az esetleges betegsegektol:
-ezer idegennel szexelni akar egy jo buli utan valahol a csillagos eg alatt-akar egy parkban is vagy a tancparketten a zsufolt tomegben titokban
-kiprobalni milyen erzes ha ket vagy harom ferfi kenyeztet egyszerre, sot akar egy idoben is!
P
-alkalmatlan vagy meglepo helyeken, idoben vadul szeretkezni: pl egy munkahelyen, bezarkozva egy irodaba stb
-egyszeruen megbabonazni egy vagy tobb pasit egy kis "veletlen" cici villantassal, vagy elejtett megjegyzessel, pl: eleg rovid szoknyaban elejteni azt a mondatot, hogy nincs rajtam fehernemu, sajnos eppen elszakadt - majd titokban figyelni a duzzado nadragokat:-D
-megallitani egy liftet ha egy jo pasival kettesben vagyunk es lassan, fiinoman levetkozi, arra varva, hogy leteperjen
Szerintem csak fantszia kerdese, de mindenkinek vannak rejtett fantaziai, ezzel nincsen semmi gond!
A gond akkor kezdodik, ha ezek rabjai leszunk. Talan meg kell probalni egyet-kettot kivitelezni, vagy legalabb megosztani, megbeszelni valakivel ;-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!