Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A szép vagy a kevésbé szép lányokat szólítjátok le? Úgyértem. Kit szólítotok le könnyebben, kit nem mertek leszólítani, kinél totojáztok a leszólítás előtt? :D
Figyelt kérdés
rem érthető a kérdés2009. márc. 14. 14:12
11/20 anonim válasza:
lehet hogy sokaknak nem jön be, de nekem igen:) az tetszik hogy jól fogod fel a dolgokat!
12/20 anonim válasza:
Hm.. köszi :) ez most jolesett :) hmm.. és amugy pasi vagy v. csaj? :):) a kérdezőnek: nem mondom h te gázolsz bele masok lelkébe, hanem csak annyit irtam h vannak olyan lanyok. nyugi, nem mondtam rad semmi rosszat.
13/20 anonim válasza:
pasi, 22 éves...ha gondolod írj privát üzenetet, hogy ne a kérdés alatt írogassunk!:)
14/20 A kérdező kommentje:
értem.:) hát tényleg vannak olyan lányok, akik ezt csinják:/ legjobb bnőm is ilyen sajnos:S de még fiatal.. majd megérti h ez semmire sem jó, csak a másikat bántja vele.
2009. márc. 14. 18:35
15/20 anonim válasza:
Hát nemtom, én 20 éves vagyok és azt mondják sokan barátnőim meg családom hogy milyen helyes aranyos vagyok (mármint külsőre) és igényes is vagyok meg ápolt stb, mégse jött még senki oda hozzám soha, max buliban részegek :S annyi önbizalmam mondjuk nincs hogy azt gondoljam hogy azért mert hűűdeszép vagyok és félnek h nincs esélyük, talán a kisugárzásom mégse olyan jó, de lehet hogy bejátszik az is hogy gondolják nincs esélyük...
16/20 A kérdező kommentje:
énis vhogy így vagyok vele.. csak én 16vagyok. de nekem sincs annyi önbizalmam, de sokan mondják, h mennyire szép vagyok meg ilyesmi (nemhiszem h mind csak udvariasságból:D) ... de nem tudom akkor miért nem jönnek oda hozzám (csak alig egy páran:S) ... nem hiszem h anyira szép vagyok, h ne merjenek megszólítani:D de akkormeg csúnya vagyok, azért nemszólítanak meg?:/ ezértis tettem fel ezt a kérdést... nemértem.:S sajnos nem tudom eldönteni,hogy csúnya vagy szép vagyok:D (leheth nem is sajnos..)
2009. márc. 15. 20:03
17/20 anonim válasza:
Sztem a fiúk nem szívesen mennek oda a kevésbé szép lányokhoz beszélgetni,m a haverjaik is megszólnák őt emiatt,v kiröhögnék. Sajnos a fiúk többsége ilyen!
18/20 anonim válasza:
Mindegy, hogy szép vagy csúnya ugyanolyan kegyetlen az összes nő csak más-más fokozatban gázol át a lelkeden és töri szét a fiú önbizalmát, önbecsülését!
19/20 anonim válasza:
Jézusom de régi topik. 16 éves lány (a kérdező), aki mára már 19-20? Sokan megszólítanak mostanában? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!