Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz buszon ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz buszon ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy srác/fiú a busz aki nagyon tetszik. Nekem még nem volt barátom soha. Bulizni nem mehetek el így nincs is olyan sok ismerősöm.
2011. máj. 20. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Én örülnék, ha a buszon/vonaton megszólítana egy lány :)
2011. máj. 20. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi a bisztatást

De ha nem tetszek neki minden héten látom legalább 2 szer és azután a találkozás lehet hogy kínos lenne

2011. máj. 20. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem lenne kínos! egyébként ha nem próbálkozol akkor semmi esélyed a sikerre!
2011. máj. 20. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
ez igaz
2011. máj. 20. 19:00
 5/8 anonim válasza:

Én a legjobb lány barátomat a buszon ismertem meg..illetve a neten, de a buszon közeledtük egymáshoz jobban..szinte a legjobb barátok vagyunk. nem gáz..sőt kifejezetten normálisnak tartom...nem röhögöm ki aki buszon ismerkedik

17/F

2011. máj. 20. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként hány éves vagy? Hol laktok? Ugyanabba az iskolába jártok? Talán ha ezeket az infókat leírod akkor rádismer a fiú :D

Amúgy ő észrevette, hogy tetszik neked?

2011. máj. 20. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi a párommal a vonaton ismertük meg egymást. Én néztem mit csinál, ő felém nézett és meg elkaptam a tekintetem. Végül odamentem megkérdeztem és visszaültem a helyemre. Aztán megint oda- vissza tekintgetés, mosolygás...

Mikor leszálltam a vonatról, akkor odajött hozzám, hogy segíthet e cipeli a csomagom...

azóta már rég egy párt alkotunk a mai napig :)

2011. máj. 20. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2011. máj. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!