Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz buszon ismerkedni?
köszi a bisztatást
De ha nem tetszek neki minden héten látom legalább 2 szer és azután a találkozás lehet hogy kínos lenne
Én a legjobb lány barátomat a buszon ismertem meg..illetve a neten, de a buszon közeledtük egymáshoz jobban..szinte a legjobb barátok vagyunk. nem gáz..sőt kifejezetten normálisnak tartom...nem röhögöm ki aki buszon ismerkedik
17/F
Egyébként hány éves vagy? Hol laktok? Ugyanabba az iskolába jártok? Talán ha ezeket az infókat leírod akkor rádismer a fiú :D
Amúgy ő észrevette, hogy tetszik neked?
Mi a párommal a vonaton ismertük meg egymást. Én néztem mit csinál, ő felém nézett és meg elkaptam a tekintetem. Végül odamentem megkérdeztem és visszaültem a helyemre. Aztán megint oda- vissza tekintgetés, mosolygás...
Mikor leszálltam a vonatról, akkor odajött hozzám, hogy segíthet e cipeli a csomagom...
azóta már rég egy párt alkotunk a mai napig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!