Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac bokol nekem, olelget, es viccelodik, meg a hajamat, az oltozkodesemet dicseri, akkor tetszek neki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:17
1/20 anonim válasza:
Kell még több indok erre a felvetésre ?:)
Egyszerűsítve: igen 99.9999%
Vagy csak meg akar dugni.
2/20 anonim válasza:
1. variáció: Igen, tetszel neki!
2. variáció: Nem, csak szilvás buktát akar süttetni veled, mert szereti!
3/20 A kérdező kommentje:
Az ezt megelozo idoszakban tobbszor lattam, hogy engem nez, majd elotte meghivott egy uditore.
2011. máj. 19. 18:20
5/20 A kérdező kommentje:
18:21- az egyik elozo kerdesembe is belekotottel; nincs olyan dolog amivel esetleg le tudnad magad foglalni; mert szornyen nevetseges es szanalams vagy... Mar bocs, hogy igy megmondom a tutit!
2011. máj. 19. 18:27
6/20 anonim válasza:
Igen, teljesen biztos. Főleg az üdítőre meghívás. Itt nincs kérdés már.
7/20 anonim válasza:
nem
valszeg rühell
meg igazából rosszul van ha rád néz
8/20 anonim válasza:
a szellemi fogyatékoson hangosan felnevettem!
húgom, te tényleg az vagy
hiába háborogsz
9/20 A kérdező kommentje:
19:23- tiszta szerencse, hogy a kerdesemre valaszoltal. Amugy tudod mit jelent, ha ezen hangosan felnevettel? Neked se lehet tobb eszed :))) mar bocs, de mindegy a wc takaritashoz talan eleg :P
2011. máj. 19. 19:26
10/20 anonim válasza:
jár, hogy a kérdezőt nem lehet bejelenteni, hogy csak veszekedni akar
feltetél egy teljesen triviális, mindenki számára nyilvánvaló kérdést, és amikor a szellemi képességeidet firtatjuk, még neked áll feljebb
talán nem kéne hülyeséget kérdezni, és nevetnének ki
gondolkodj el ezen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!