Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha "Boldog Nőnapot" kíván egy fiú vagy egyáltalán ez jelent valamit?
A parom kivan nekem boldog nonapot, az jelentett valamit:D termeszetesen.
aztan egy kozeli baratom is kivant, az is jelentett valamit-kedvesseget.
aztan nagytatam is, az volt a szeretet
aztan a tavolabbi ferfiak is kivantak, hat az sem volt jelentektektelen.
Ha a fiu ismeretlen ismeros akkor jelent kedvesseget, es egyfajta szimpatiat is biztosan:)
háát... én semmi mélyet nem vonnék le a dologból. nekem évente legalább 10-20 srác kíván boldog nőnapot de csak a barátomról feltételezem h ő az aki a 20 közül szerelmes belém :) bár hagyjuk meg, azért nem is így szokott szerelmet vallani...xd
ha adott volna csokit virágot vagy valamit más lenne a helyzet. szerintem ne akarj olyat belelátni ami nincs, 16 évesen én is ebbe a hibába estem és nagyon meg is szívtam vele :(
te most voltaképp nekünk vagy magadnak akarod bemagyarázni hogy a srác beléd van esve? nem akarlak bántani, mert ennek a korszaknak is megvannak a maga szépségei, de kicsit ébredj fel és láss reálisan! képzeld már el ha minden férfi szerelmes lenne abba akinek boldog nőnapot kíván! 16 évesen azért már illik kinőni, a jujj rámnézett, biztos feleségül akar venni önáltatásból, én már megtanultam h a srácok nem kombinálnak, nem cseleznek, azt mondják amit gondolnak nem igazán kedvelik a rejtélyes utalgatást. javítsatok ki srácok ha nincs igazam^^
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!