Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nönap van. Nem vett semmit (nem ez a baj) még annyit se mond hogy boldog nönapot. Miért?
lehet h el felejtette de ajanlok egy tippet kerdezd meg tole dragam tudod milyen nap van O meg valaszol h nem akkor ordits rea h NONAP
en kivanok neked nagyon sok boldog nonapot
egy 24 fiu
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A negyedik választ ajánlom figyelmedbe.
Egyébként elég könnyű elfelejteni. Pl. én is 'elfelejtettem', tv-t csak akkor nézek ha van valami érdekes, rádiót nem hallgatok és nem is voltam délután négyig kint a házból ezért nem láthattam a sok virággal rohangáló embert.
Egyébként ezt nem is szoktam ünnepelni. Szerencsére okos barátnőm van és tudja hogy attól még én nagyon szeretem őt.
Szerintem eleg nagy bunkosag, mar nem azert, sok valaszado azt mondja nem szamit, de szerintem igenis szamit. Egy ferfi szerintem nem hal bele, ha egy evben egyszer egy nonek NO napja alkalmabol mond valami kedveset, ne adj Isten vesz egy csokor viragot vagy csokit.
"Minden ferfi asszony nelkul fel ember csupan:P"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!