Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első látásra, első találkozáskor eldől-e hogy a férfinek van-e esélye nálaok?
A kérdés tehát az, hogy akár egy fénykép alapján, vagy egy első találkozáskor élőben első benyomások alapján már eldől-e hogy kezdenétek-e egy férfival? Én úgy gondolom hogy igen, de igazán érdekelne a Ti véleményetek is.
Kérlek egy picit hunyjátok be szemeteket és nyugodtan őszintén gondoljatok bele a dologba. Nem a "dehogy dől el, sokat számít a jelleme több találkozás alapján dől el" típusú ésszel megírt válaszokra vagyok kíváncsi, mert ha ésszel gondol vele az ember ez lenne a helyes persze. Az igazi, őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Persze ha az jön őszintén azt is írhatjátok. Úgy gondolom itt nyugodtan lehettek őszinték, hisz semmi jelentősége a dolognak, viszont engem nagyon érdekelne az őszinte véleményetek erről a kérdésről.
Eldől, hogy adok-e esélyt.
Csak a saját példáimat tudom hozni.
Volt olyan hapsi, aki tetszett, de amikor megszólalt...óriásit csalódtam. És már nem is találtam olyan jó (képű) fickónak.
És volt olyan is - amin tulajdonképpen én is nagyon meglepődtem - hogy külsőre egyáltalán nem fogott az illető (tudod, ez a simán elsétáltam volna mellette az utcán verzió), de az élet mégis csak úgy hozta, hogy többször találkoztunk és a személyisége fogott meg. Ezek után elkezdtem felfedezni benne/rajta a "szépséget". (nem is olyan rossz)
Nagyon sok miden függ tőle az biztos!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!