Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, első látásra, első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, első látásra, első találkozáskor eldől-e hogy a férfinek van-e esélye nálaok?

Figyelt kérdés

A kérdés tehát az, hogy akár egy fénykép alapján, vagy egy első találkozáskor élőben első benyomások alapján már eldől-e hogy kezdenétek-e egy férfival? Én úgy gondolom hogy igen, de igazán érdekelne a Ti véleményetek is.

Kérlek egy picit hunyjátok be szemeteket és nyugodtan őszintén gondoljatok bele a dologba. Nem a "dehogy dől el, sokat számít a jelleme több találkozás alapján dől el" típusú ésszel megírt válaszokra vagyok kíváncsi, mert ha ésszel gondol vele az ember ez lenne a helyes persze. Az igazi, őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Persze ha az jön őszintén azt is írhatjátok. Úgy gondolom itt nyugodtan lehettek őszinték, hisz semmi jelentősége a dolognak, viszont engem nagyon érdekelne az őszinte véleményetek erről a kérdésről.

2011. máj. 16. 09:09
1 2
 11/14 napietus ***** válasza:
az eldől, hogy van-e esély. de hogy ténylegesen lesz-e ebből valami, az csak később dől el.
2011. máj. 16. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez egyén függő,mert volt olyan barátom akibe első látásra beleszerettem(egy nyaraláson ismertem meg),annyit szemeztünk h. a végén össze is jöttünk.A jelenlegi párommal viszont ha csak képsől láttam volna akkor nem tetszett volna, sőt amikor összejöttünk (egy buliban),akkor is kicsit kételkedtem h. józanul is fog e tetszeni, de az első igazi randin,amikro beszélgetni is tudtunk,akkor már tudtam h. összeillünk(de h. meddig tart azt nem tudom,mert azért ez a kapcsolat se tökéletes,de még szeretem)
2011. máj. 16. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Eldől, hogy adok-e esélyt.

Csak a saját példáimat tudom hozni.

Volt olyan hapsi, aki tetszett, de amikor megszólalt...óriásit csalódtam. És már nem is találtam olyan jó (képű) fickónak.

És volt olyan is - amin tulajdonképpen én is nagyon meglepődtem - hogy külsőre egyáltalán nem fogott az illető (tudod, ez a simán elsétáltam volna mellette az utcán verzió), de az élet mégis csak úgy hozta, hogy többször találkoztunk és a személyisége fogott meg. Ezek után elkezdtem felfedezni benne/rajta a "szépséget". (nem is olyan rossz)

2011. máj. 16. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sok miden függ tőle az biztos!

16/L

2011. máj. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!