Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első látásra, első találkozáskor eldől-e hogy a férfinek van-e esélye nálaok?
A kérdés tehát az, hogy akár egy fénykép alapján, vagy egy első találkozáskor élőben első benyomások alapján már eldől-e hogy kezdenétek-e egy férfival? Én úgy gondolom hogy igen, de igazán érdekelne a Ti véleményetek is.
Kérlek egy picit hunyjátok be szemeteket és nyugodtan őszintén gondoljatok bele a dologba. Nem a "dehogy dől el, sokat számít a jelleme több találkozás alapján dől el" típusú ésszel megírt válaszokra vagyok kíváncsi, mert ha ésszel gondol vele az ember ez lenne a helyes persze. Az igazi, őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Persze ha az jön őszintén azt is írhatjátok. Úgy gondolom itt nyugodtan lehettek őszinték, hisz semmi jelentősége a dolognak, viszont engem nagyon érdekelne az őszinte véleményetek erről a kérdésről.
Tapasztalataim szerint első látásra eldől.
F/19
Eldől, de nem véglegesen, csak ha többé nem találkozom vele. Ha igen, akkor változhat a véleményem. Volt már rá példa.
20/L
Egy darabig (3 éve)az interneten ismerkedtem. Én több kép alapján eldöntöttem. Ha nagyon nem tetszett akkor nem érdekelt a jelleme. Ha mégis tettem egy randit, akkor ha nem vonzott a pasi akkor annyi volt.
Nálam vagy kialakul a vonzalom vagy nem.
Felhagytam az internetes társkereséssel, sok a problémás fazon.
De volt már olyan, hogy elsőre nem jött be a suliba egy srác, aztán belezúgtam, tehát inkább élőben érdemes párt keresni.
A nőknek fontos a külső is. Persze mindenkinek más típusú férfi tetszik, mást talál vonzónak. Lehet hogy az a férfi nem is jóképű a többi lány szerint, de nekem tetszik...
Még jó, hogy a nőknek nem ugyanaz a ffi tetszik:D
valamilyen szinten eldől... de azért ez nem oylan egyértelmű hogy igennel vagy nemmel lehessen rá válaszolni.
eldől, hogy akkor ott akarom-e, de később ez változhat. erre két ellentétesen felépülő példát is tudok mondani saját életemből:
az egyik, a nagyonjópasi, akiért hudeodavoltam, egészen addig mig egyszer kétszer sikerült vele beszélnem is, és kiderült hog buta mint a s*ggem.
a másik, aki nagyon nem tetszett, nem akartam, majd beszéltem vele és megkedveltem...
perszeszélsőségek vannak, és tartom a véleményem miszerint ha egy kapcsolatban nincs meg aszexuális vonzalom akkor az halálra van ítélve - és ez általában már az első percekben kiderül. általában.
Szituációtól függ.
Mondjuk egy buliban hamar kiderül, hogy szexuálisan vonzó-e számomra az illető, és ha nem, akkor nagy valószínűséggel nem lesz a dologból semmi. Kivétel ha beszélgetünk és azzal lehengerel.
Viszont nem voltam olyannal hosszabb távon együtt, aki elsőre nem bolondított meg. Szóval végül is azt hiszem, igen eldől.
9:27
Ez rendben van, de gondolom elsőre is volt már róla véleményed.
Én úgy gondolom nem feltétlenül kell összejönni azzal aki bejön, mármint nem csak kifejezetten erre gondoltam. Lehet hogy 10-ből hat pasi bejön de úgy alakul az élet hogy egyikkel sem alakul ki semmi több ismeretségnél.
Tehát így a Te esetedben úgy gondolom, bár volt párod akkor, megismerted a mostani vőlegényed, és ő bekerült abba a kategóriába akivel el tudnád képzelni mégis. Vagy nem így volt? Elsőre mást gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!