Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cukii kérdése:
ELmondjam neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok és nagyon tetszik egy fiú ő 23 lesz. Nagyon jóbba vagyunk nagyon sokkat szoktunk beszélgetni és nekem ő a legjobb haverom neki elmerek mindent mondani stb. meg az mondják a heverjaim hogy, én is tetszek neki mert valamikor úgy viselkedig.2011. máj. 15. 21:46
1/9 anonim válasza:
Nem vagy te túl fiatal egy 23 éves pasihoz?:)
2/9 anonim válasza:
Ne... 10 év a korkülönbség ember...
4/9 anonim válasza:
te még kislány vagy.személyid sincsen még.jobban teszed ha nem mondasz semmit neki.
5/9 anonim válasza:
Maradjatok csak barátok, jó? Nem lenne jó döntés vele járnod.
6/9 ymanon válasza:
egyetértek az előttem szólókkal, nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lenne, ha elmondanád... túl fiatal vagy hozzá
7/9 A kérdező kommentje:
de tudjátok a kor nem számít ha szeretik egymást..és ha nem monddom el neki akkor csak szenvedni fogok.de ha elmondom akkor tuti hogy nem veszik velem össze ezért és lehet hogy még jobb kapcsolatba leszünk egymással. vagy lehet hogy lesz valami köztünk..
2011. máj. 16. 17:22
8/9 anonim válasza:
Ó hát egy 60 évest is lehet kedvelni. Ne forgasd ki a szavakat:) Ringyónak sem számít a kor, lehet 13 évesen is-.-"
9/9 anonim válasza:
Hogy gondolod hogy egy 23 éves férfival lehetne köztetek valami a barátságon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!