Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem? Annyira nem értem sajnos.
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok 1 éve volt egy barátom 17éves volt és azért kidobott mert nem feküdtem le vele.Lassan 4 hónapja folyamatosan hívogat...nem szoktam felvenni. Egy v két hete barátnőmmel mentünk haza és én nem kisértem haza teljesen a előbb leléptem. Majd mesélte h az én "kedves ex barátom" megerőszakolta...azt mondta barátnőm h ne szoljak a rendőrségen akartam hisz ott dolgoznak a szüleim.. Azóta nagyon rosszul van fáj a hasa meg minden orvoshoz se akar menni...:S hogy beszéljem rá legalább az orvosra? és ezért meg büntetnék a srácot?:S (barátnőm 16éves)2011. máj. 15. 12:10
12/16 A kérdező kommentje:
terhes elveilg de szerintem nem fogja elvetettni nem olyna lány megfogja szerintem szűlni pedig én mondtam neki vetesse el..... :S szegénykém ! am meg ne m100% méég nagyon pici elveilg ne látni majd irok még....:S de most nincs idöm
2011. máj. 18. 15:16
13/16 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál. Hát sajnos ilyenkor nem könnyű eldönteni, hogy mi a jó megoldás, elvetetni, vagy megszülni... Mert nem a gyerek tehet róla, hogy hogy fogant, viszont a barátnődet lehet, hogy mindig arra a szörnyű esetre fogja emlékeztetni...
14/16 A kérdező kommentje:
jaja am mennyidös vagy te? érdekelne egész jo tanácsokat adtál és fiu / lány vagy-e?
2011. máj. 18. 15:40
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm*.*
2011. máj. 19. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!