Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Szoval az a problémám hogy nyáron nem nagyon "merek" strandra menni fiukkal mert nem félek hogy bedobnak a mély vizebe igazából tudok úszni de mély vizbe nem mertem még beugrani(de magamtól már bementem és úsztam is) de tudom hogy ha egyszer beleugranék akkor utána már mernék de igy rossz és félek hogy bedobnak :s most mit csináljak próbáljak meg beleugrani és úgyis túlélem valahogy vagy mi?

tudom hogy igazából nem is ez a kategória de nem tudtam hogy melyikbe rakjam és légyszives normális válaszokat

2011. máj. 14. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

attya úúr isten!

:)

nem is tudom szóval....:)

ugorj bele!

2011. máj. 14. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:
aranyos vagy köszi a normális választ és ha elkezdek fulladozni? az az ötletem támadt hogy megkérek valakit akit nagyon jo hogy segitsen nekem de még az lenne a kérdésem hogy végig süllyedjek le a medence aljára és onnan rugjam fel magam vagy cs egy kicsit és kzdjek felfelé úszni?
2011. máj. 14. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

íratkozz be egy 1 hónapos úszó tanfolyamra, ott fogtok mély vízben is úszni, leúszni az aljáig meg fel meg minden....

vagy kérj meg valakit h segítsen

2011. máj. 14. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
De rögtön utána helyesírás tanfolyamra is. Szörnyű volt végigolvasni, nagy nehezen sikerült kihámozni, mit akarsz kérdezni.
2011. máj. 24. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem a legfontosabb, hogy meg ne tudják, hogy félsz attól, hogy bedobnak a vízbe :D
2011. máj. 24. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

butaság... olyasmitől félsz amitől nem is félsz...

ha már usztál mélyvizben akkor mitől is félsz a mélyvizben? ha beleugrasz (és gondolom nem véletlen ugrasz bele tehát fel vagy rá készülve h ugrani fogsz) akk hogy kezdenél el fuldokolni???:D végy egy nagy levegőt, fogd be az orrod, és ugorj egy bombát XD (magzatpóz, jónagy segges:D) aztán addig el se engedd az orrod amig fel nem jössz a viz tetejére. és nehogy megkérdezd mi lesz ha nem jössz fel... am nem is biztos h eljutsz a medence aljáig :) szoval nyugi, a tüdődben és a testedben lévő oxigén miatt mindenképp feljössz. ha meg be akarnak dobni, sikits jó nagyot, csak ne felejts el levegőt venni meg orrotbefogni mielőtt elengednek ^^

szép nyarat:)

2011. máj. 25. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!