Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnek a mellettünk levő szobába mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Koliban lakok, dolgozok, és hát a hajnalban a szomszéd jány kéjes nyögésére keltem. Vékonyak a falak, régen már volt ugyanitt ebbe részem. Nem jópofi megjegyzésekre vagyok kíváncsi meg hogy szálljak be harmadiknak meg ilyenek, de élvezet ide vagy oda, nem kéne jobban odafigyelni főleg tudva milyen gagyik itt a falak? Ki kíváncsi más dugására? Kellemetlen nagyon.2011. máj. 14. 04:46
1/20 anonim válasza:
mást nem tudsz tenni, max ha legközelebb összefutsz vele, finoman megjegyzed, hogy figyeljen oda
2/20 A kérdező kommentje:
ciki ez. lehet átköltözök inkább oda ahol nem pár lakik.
2011. máj. 14. 05:22
3/20 anonim válasza:
Én átdörömbölnék éjszaka mikor hallom hogy csinálják.. attól talán észreveszik magukat.
4/20 A kérdező kommentje:
de mondhatják, hogy fizetik a szobát, ez az ő magánéletük. De öcsém mintha egy egeret dugna egy elefánt bika olyan hangot ad ki a csaj. Dikk öcsém....
2011. máj. 14. 05:40
5/20 anonim válasza:
Vennék egy füldugót,ha az sem segítene átkiabálnék.
6/20 A kérdező kommentje:
füldugó kevés mikor ilyen közel vannak az ágyak a keskeny falaknál.
2011. máj. 14. 06:06
7/20 anonim válasza:
Mikor majd találkozol vele kérdezd meg hogy na milyen volt a hajnalod? Aztán talán kapcsolni fog.
8/20 A kérdező kommentje:
ezek egy pár és én jöttem ide nemrég a másik szobába. csak tudom, hogy ez megy a kolikba, csak nem hiszem el, hogy nem lehet hang nélkül nyögni főleg mikor tudják, hogy a két szobában ugyanahoz a falhoz van téve az ágy.
2011. máj. 14. 06:17
9/20 A kérdező kommentje:
mármint most ha elkezdek itt nyálazni, és én jöttem ide később kikérhetik maguknak. bár rendesek amúgy csak mégis ezt hogy adod be egy idegennek?
2011. máj. 14. 06:18
10/20 anonim válasza:
azért beszarás,hogy a saját szobájában nem dughat egy jót az ember ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!