Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetseges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetseges, hogy egy 30 eves ferfinek egy 18 eves csaj tetszik meg?

Figyelt kérdés
Tobbszor eszrevettem, hogy engem nez; illetve egyszer tetotol talpig vegigdicsert, a ruhamat, a hajamat. Eloszor azt gonoltam, hogy csak arra kellek neki, hogy lefektessen, de azota is tobbszor latom, hogy engem nez, es erzem a viselkedesebol is. Szerintetek?
2011. máj. 11. 16:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szerintem Te eldönötted mit akarsz. Csak tudnám akkor minek ez a felesleges kör??

Hogy miért ne menj bele? Mert Te gyerek vagy szinte Ő meg nem. Ha egészségesek vagytok egészen mást akartok...

2011. máj. 12. 07:07
 12/13 anonim válasza:

nekem volt egy bnőm aki 17 évesen egy 33 éves pasiival járt.

..még gyereke is voolt a csávónak.

de hát szerették egymást... nem lehet mit tenni .. :D

:P

2011. máj. 16. 16:07
 13/13 anonim válasza:

hát hogyne szeretnék egymást... tisztelet a kivételnek. /ha van/legyünk őszinték, melyik korosodó pasi ne bírná, hogy egy fiatal kis kemény húsú csajszi körberajongja???? meg a csajszinak is tök jó, hogy kocsi, lakás és minden... de leszel te még 30-40 éves érett nő amikor rájössz, hogy ez nem csakerről szól. amikor majd elgondolkozol, hogy elment melletted az élet, amikor rájössz, hogy egy idősebb pasi miatt mi mindenből kimaradtál.

f/27

2011. máj. 17. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!