Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miert hajtja le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert hajtja le a fejet a csaj, ha talakozunk? Lehetseges, hogy meg nem tette tul magat?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elmondta nekem mar 3 honapja kb., hogy tetek neki. Nem tudtam ra mit mondani, ezert nem is mondtam semmit. Miutan elmondta, ra par hetre nem is koszont, mintha levegone nezett volna. Aztan elkezdett koszonni es meg a szemembe is nezett, most pedig, ha latjuk egymast, koszonok neki, o visszakoszon, de lehajtja a fejet.
2011. febr. 20. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szégyelli magát! Te meg egy nudli vagy, hogy nem mersz vagy nem tudsz válaszolni egy ilyen kérdésre.. Ilyen kérdésre mindenki tud válaszolni.. Egyből tudja az ember.. Ha már gondolkodni kell rajta régen rossz. És ez nem csak közhelyes duma. Csórikám milyen szar lehet most neki...
2011. febr. 20. 10:50
 2/11 anonim válasza:

Szerintem, azért van ez, mert nem tudja, hogy hogyan viszonyulhatna hozzád. Tehát nem tudja, hogy te mit gondolhattál amikor ő elmondta neked, hogy mit érez. Vagy egy kicsit megalázónak találja a helyzetet, hogy neki kellett elmondania neked... :S

14/L

2011. febr. 20. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem is kérdés volt, hanem kijelentés.. Arra még könnyebb válaszolni. Na mind1

Totál meg van zavarodva, nem tudja mit tegyen és még szégyelli is magát.

2011. febr. 20. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:

mert még "szerelemes", esetleg kínosan érzi magát a viszonzatlanság miatt.

hány évesek vagytok?

2011. febr. 20. 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:
En 19 leszek, a csaj 18
2011. febr. 20. 11:23
 6/11 A kérdező kommentje:
De miert szegyelli magat?
2011. febr. 20. 11:27
 7/11 anonim válasza:

azért mert te nem válaszoltál neki amikor elmondta neked, hogy tetszel neki... ezt visszautasításnak vette, és megalázó lehet neki... :S

14/L

2011. febr. 20. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Hú egyetértek az előzőkkel....Szegény ezt visszautasításnak vett,mert olyan kis gyökér vagy h nem tudtál határozottan mit felelni neki!Pedig egy igen v egy nem kellett volna,de a legjobb az lett volna,ha neked is bejön persze a csaj,ha egyből megcsókolod!23N
2011. febr. 20. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:

ezek szerint nem voltál még a lány helyében.

elmondta neked, hogy tetszel neki. ebből én arra következtetek, hogy eléggé, mert a lányok ritkán mondják a szemedbe. mivel te nem válaszoltál neki, de legfőképpen azért mert nem viszonoztad az érzéseit, rosszul esett neki. ha normál helyzetben is kicsi az önbecsülése, az önbizalma akkor ezzel most kapott még egy pofont és szégyelli magát, hogy elmondta neked, mivel neked ő nem tetszik. ez nem a te hibád, nem is az övé, így alakult. van ilyen, és még lesz is, csak minél többször megesik az emberrel annál könnyebben fogja kezelni. szerintem még mindig tetszel neki, legalábbis emberileg biztos, mert köszön. ha haragudna vagy bármi akkor nem köszönne újból.

de ha van itt lány aki ezt olvassa akkor javítson ki, mert én ezt csak fiú szemszögből tudom nézni. hogy a nőknél ez pontosan hogy működik azt nem tudom, de ez a sejtésem.

23f

2011. febr. 20. 12:39
 10/11 A kérdező kommentje:

12:32!

Nem lett volna alkalmam, ha akrtam volna se megcsokolni, mert nem szemelyesen mondta el, hanem MSN-en.

2011. febr. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!