Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok normális barátnőt?
Egy kis ideje nincs barátnőm. Szoktam bulizni járni, városba lenni, stb, de nem látok egy normális lányt sem. Persze, vannak a cicababák, vagy nem tudom, hogy hívjam, halom alapozóval stb, agyonszolizott, de az ilyenektől rosszul leszek. Mostanában ez a divat? Eddig sikerült normális lányokkal összejönnöm, de úgy látszik ez kifogyóban van.
20F
egy rendes lány komoly kapcsolatot akar, tehát vmiféle igények is felmerülnek a kiszemelt iránt. a plázap*csákat bárhol találsz. talán ha nem a bulis közegben néznél szét... munkahely, suli stb.
egy normális lány, akinek nincs barátja
Bánt ez a dolog, hogy normális lányok is vannak, meg normális fiúk is, és nem találnak egymásra. Pedig én se részegedek le minden héten, nem vagyok divatp*csa, és nem is mondta még senki, hogy csúnya lennék. Még sem találnak meg.
.egy normális lány.
A normális elég relatív dolog.
De először is: nyisd ki a szemed, én érdekes mód nagyon sok nem agyonszolizott csajt látok az utcákon.
Másodszor: egy szolis lány is ugyanúgy lehet normális viselkedésben, ha szakítasz némi időt arra, hogy megismerd. Ne legyél ennyire felszínes.
Én speciel nem szolizok, korrektort csak mértékkel használok, nem vakolatként, nem szolizok, nem dohányzok, ritkán iszok, felsőoktatásra járok reál szakon, kutatónak készülök. Akad némi szociális életem (vizsgaidőszakot leszámítva), hobbiként táncolok, és hetente 3-4 alkalommal eljárok kocogni...stb. Szóval nem mondhatni, hogy nem csinálok semmit.
De ha rám futólag rámnézel lehet, hogy teljesen másnak ítélsz meg. Van pár (szám szerint 3) tetoválásom, akad piercing is rajtam, elég sokszor van rajtam fekete ruha, és erősen ki szoktam húzni a szemem feketével (bár ezt sem centi vastagságban). Ezért sokan romlottnak, elfajzott és erkölcstelen tininek néznek... mivel ez elüt az általuk megszabott normáktól. Ennyit a hülye előítéletekről... =)
14:08
nem csak buliban szoktam ismerkedni:)
munkahelyemen 300 főből 298 férfi:D, az egyik csaj 60 éves,a másik 45:D, nem esetem.
Igazából lehet, tényleg a csalódások miatt vannak bennem ezek az érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!