Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint ronda vagyok? :O
Figyelt kérdés
Egy pasi össze akart jönni velem, de lekoptattam, amit nem bántam meg, DE most egy iszonyú ronda, kövér, és semmitmondó csajnak teszi a szépet, én elég dekoratív, jó alakú, csinosan öltözködő lány vagyok, most akkor én is olyan semmitmondó lehetek mások szemében, mint az a lány, vagy neki mindegy, hogy ló, vagy szamár?2011. máj. 10. 21:18
11/22 anonim válasza:
Egy h*lye p*csa vagy b*zdmeg,valószínűleg olyan tuti jó csajnak gondolod magad,pedig sztem nem vagy különb,mint az általad ronda,kövérnek leírt ember.
12/22 anonim válasza:
tegyél fel egy erotikus képet, csak úgy dönthetjük el.
13/22 anonim válasza:
Ez a csúnyácska dolog nagyon fel tud bosszantani. Ismerősöm csaja, amíg volt neki, minden csajra féltékeny volt, akivel ismerős beszélt. Rám meg azt mondta persze a hátam mögött, hogy szegény, de csúnyácska. Utálom, hogy nem fogják fel az emberek, hogy mindenkinek más a szép.
15/22 anonim válasza:
én is ismerek pár olyan lányt aki azt hiszi oylan szép közben meg csak 1 szörny
16/22 anonim válasza:
Nos, pont az ilyen lekoptatások hajtják a csúnyácska lányok malmára a vizet. Mert utánad a duci csaj simán főz majd rá, babusgatja, meg szénné szopja mindenét ami kiáll. Én is leszarom már az úgymond dekoratív lányokat. Kirakatbábukkal soha többé nem foglalkozom. Nincs rájuk energiám meg pénzem. Jó nekem az átlag :)
18/22 Dark Prophet válasza:
22:41 -esnek: Bravo:)) Szenne rohogtem magam a beszolasodon:D De osztom a velemenyem:D Az atlagos lanyok altalaban jobbak az agyban mert nekik teljesiteni kell ahhoz h jok legyenek egy pasinak, mig a szepsegek csak szetteszik es masir a pasinak elmeny h milyen not huzott meg. Ez sem torveny de en igy tapasztaltam. Es egesz nyugodtan teccedhet neki valami rajta, amit te noi szemmel nem latsz.Ha mar nem kellett neked, akkor meg mit erdekel h ki tetszik neki?:P
19/22 anonim válasza:
A gyerek csak dugni akart ez az igazság!
20/22 anonim válasza:
Ja ronda vagy, a belsőd biztos.
És én szeretem az O és az I is. Teljesen különböző két magánhangzó. :-D De mégis.
A túl magas é túl sportos és a túl alacsony és túl vékony lányokat is szeretem.
Mi nem trendi méter szerint nézzük a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!