Barna hajam van, feketére szeretném festetni de anyukám szerint nem nő le (vagy csak nehezen) a fekete és ronda lesz a hajam. Igaz ez?
nekem is volt fekete hajam, hát soha többet nem akarom:) nagyon nehéz volt megszabadulni tőle, nem akartam lenövesztgetni, mert ugye az elé igénytelen, fodrásszal kellett leszívatni, ami nagyon megviselte a hajam...jól gondold meg, mielőtt belevágsz!
22/L
nekem is volt és soha többet!!! nagyon károsít a fekete festék, de ha nem fested eleget (4-6 hetente), akkor lenő és úgy igénytelen, plusz folyton ápolózni kell
ha megunod, nagyon nehéz megszabadulni tőle és teljesen szétmegy a hajad, nagyon gondold át!
próbálj ki inkább kimosható színezőket
Nekem is volt fekete hajam, és ha alap dolgokkal ápolod /sampon, balzsam, esetleg pakolás hetente/ nagyon szép tud lenni. Amúgy meg épp az előbb olvastam egy termékről ami elméletileg leradírozza a festéket a hajadról ha már nem tetszik. Érdemes lehet kipróbálni, szerintem az ára is teljesen elfogadható.
Íme a termék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!