Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem gáz 16 éves fiúnál a fogszabályzó?
nagyon remélem hogy egyszer lekerül :D
az első két fogam volt gáz, a hátsók annyira nem zavartak, és ott is csak 1 van ami befelé áll, de nem is érzem. annak csinálják nagyon a helyet, és utána tudják csak kihúzni teljesen egyenesre... de már nagyon idegesít, most végzem a 10. osztályt és fogszabályzós vagyok...
én most megyek fel gimibe:) és most kapom majd meg nyáron a fogszabályzomat:) és úgy vagyok vele h inkább azért piszkáljanak h van,ne azért h kiáll az egyik fogam:/
és szerintem egyáltalán nem gáz!!!
Ismerős mesélte, hogy a jóléti államokban (konkrétan Németországot említette, mert ott élt sokáig) az emberek 50-60-70(!!!) éves korukban is feltetetnek fogszabályzót, ha úgy adódik. EZ mekkora optimizmus már. 70 évesen hosszútávra gondolkodni :))
Követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!