Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz 24 éves lányon az átlátszó fogszabályzó? Riadhat vissza egy fiú emiatt tőlem?
ha visszariad akkor egy f.sz! ha átlátszó akkor nincs baj..ha nem átlátszó akkorsincs de ha pl meglát és tetszel neki meg kedves vagy akkor ugyse fog azzal foglalkozni h fogszabályzó.. inkább legyél te fogszabályzós mint h rondák a fogaid..na akkor riad vissza(am nekem is lesz és laza vagyok nem érdekel )
15/L
Szia!
Miért riadna vissza?:) Kizárt dolognak tartom, hogy egy normális pasi ezt rossz néven venné, sőt... a mai fogszabályzók már szinte szexik is tudnak lenni.
S már is plusz pont, mert ez azt sugallja, hogy törődsz magaddal és a kinézeteddel. Szóval hajrá, és mosolyogj bátran, mert simán előnyt kovácsolsz a fogszabályzódból! :)
Szeretettel,
Herbert (24/F)
huh én mondtam egyszer a barátomnak hogy én fogszabályzós voltam 3 évig. és amikor mondta hogy "uhh dejó hogy akkor még nem ismertelek" nah anyukám én akkor fogtam és jól orron csaptam és mondtam "én legalább én nem vagyok olyan kis kerítés ":D:D mondjuk te ezt ne csináld de én elég akaratoks és temperamentumos vagyok:D
mondjuk ezt szereti bennem a barátom sokszor mondja:O
nekem is átlátszó volt én meg bántam h nem fémet csináltattam végül az jobban néz ki oan kis szine sgumikkal az cuki:D nekem egy darabig rószaín volt a foxabimba és matek tanárom rámszólth mrágóztam vagy mijen löttyöt ittam h ien a fogam aztán jól kiröhögtük h 4 szeme van mégse lát matektanár létére..
sztem a fogszabi tök jó divatos kerianyum terhesen! 30 évesen csináltatott fogszabit..
nemgáz;) ne aggódj. fogszabít úgyis leszedik és tudod mijen jóó érzés lesz majd amikor mondják hogy "úú tök szép a mosolyod" meg "colgate reklámarc" meg stb.:)
Szerintem se aggódj emiatt, szerintem lehet hogy pont emiatt jobban fogsz tetszeni valakinek, meg utána még szebb mosolyod lesz.:) Én is most fogok csináltatni, mert kiskoromban folyton attól féltem h szekálni fognak miatta.:P
19/f
sztem nem gáz
sőt szexi nagyon, kis drótfogú :D
én begerjednék rá :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!