Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koravén vagy koraérett lennék? Másnak sikerült így a családalapítás?
25 éves vagyok, de 3-5 évvel idősebbnek szoktak tartani külsőmet és belsőmet illetően egyaránt (legalábbis több szempontból). Emiatt elég kényelmetlenül érzem magam gyakran, amikor (kevésbé tapintatos emberek) elcsodálkoznak, hogy "jééé, te ilyen fiatal vagy??? azt hittem már vagy 30..." A durva, hogy tegnap chaten (tehát a küllem nem játszik) is valaki (32 N) azt írta, hogy 25-nél sokkal idősebbnek tartott, pedig semmi különösről nem írtam.
Az emberek komolynak szoktak tartani. Kreativitást igénylő szellemi munkát végzek, amelyben szintén kissé "megelőzöm a korom", diákként korosztályos tanulmányi versenyekben mindig a legjobbak közt voltam, és tudom, hogy szakmai fejlődésben megelőzöm a kortársaimat.
Kapcsolatom nincs, egy volt eddig, tehát ezen a téren a tapasztaltságom éppen, hogy nem mondható nagynak.
A kérdésem az, hogy a nők szemében hogy fest az, ha valaki ilyen "koravén" vagy "koraérett" (tudom, nem ugyanaz). Jár valaki hasonló cipőben? Néha azt gondolom (már tapasztaltam is), hogy a korban hozzám illő lányok azért utasítanak el kapásból, mert öregnek tűnök, az érettségben hozzám illőek pedig azért, mert fiatal vagyok.
25 F
2. kerdesedre: igen, sikerült, 30 evesen mentem ferjhez, es több evre született a kislanyunk, 8 eve vagyunk együtt. Tehat csak biztatni tudlak!
Amit irsz, nem olyan nagy dolog egyebkent, vannak nagyobb feladatok az eletben, ami mellett ez eltörpül. Ha a kapcsolatok es magad (belsö) epiteseert teszel, ez "spontan gyogyul", es utana a többi feladat mellett el mosolyogva gondolsz ra, hogy ebböl milyen nagy ügyet csinaltal. Tahat javaslom, most arra fektesd a hangsulyt, "hogyan" igen, es ne a hogyan nem-re. Ne a (kepzelt vagy valos) problemakon gondolkodj, mart akkor abban elsz.
11.28 harmadszorra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!