Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 14 elmúltam és még nem volt barátom? :/ (egy kicsit koraérett vagyok a koromhoz képest kivül és belül is)
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 16:54
1/17 anonim válasza:
Ezek szerint már elmúltál 12 éves és szűz vagy még. Rettentő ciki ám.
2/17 anonim válasza:
én 15 múltam és még nekem se volt
3/17 anonim válasza:
18 vagyok de még csak 1 fiuval jártam ,ugymond még pujaésszel ,azota smároltam már sok fiuval de nem jártam senkivel !! nem ciki
4/17 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy sosem értem hogy miért nem lehet normális értelmes választ adni=) de most komolyan....:D
2010. okt. 11. 16:56
5/17 A kérdező kommentje:
pontosabban az elsőre gondoltam:D
2010. okt. 11. 16:56
6/17 Moszuke válasza:
azért nem aduk értelmes választ mert hülyeséget kérdezel
7/17 A kérdező kommentje:
és az a szar hogy már gimibe járok és az osztályból már mindenkinek szinte volt pasija.Mert ugye ők egy évvel idősebbek nálam.
2010. okt. 11. 17:01
9/17 anonim válasza:
És? Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal. Az, hogy a többiek mit kamuznak téged ne érdekeljen.
10/17 anonim válasza:
De rossz neked. Nekem már az oviban is volt barátom, sőt már újszülött koromban a kórházban is tetszett egy fiú, akivel egy napon születtünk. Nagyon le vagy maradva! Irtó ciki, hogy még nem volt pasid, szégyelld össze magad. Amíg nem voltál pasival, addig nem leszel menő nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!