Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm pasija velem jár már le is feküdtünk de mielőtt lefeküdtünk volna közölte a legjobb barátnőmmel hogy ő nem akar vele járni de ő nem vette a lapot mert a többi pasijával van elfoglalva és még mindig azt hiszi hogy együtt járnak és ha ezt megtudja akkor tuti nem lesz a barátnőm! De szerintetek jól döntöttem hogy azzal a sráccal járok? szentem tök aranyos kedves egy srác de nem vok benne biztos hogy jó döntés volt-e2011. máj. 9. 01:07
11/14 anonim válasza:
hallod, a barátnőd is egy jó nagy ribi, de te se vagy kutya, hogy elszereted a pasiját. mondanám a szokásost, hogy nem igaz, hogy a földön egyetlen egy pasi van, aki tök véletlen a barátnőd pasija, de ide inkább az illik, hogy te meg a barátnőd=zsák a foltját.
12/14 A kérdező kommentje:
A srác udvarolt nekem és láttam amikor írta neki hogy szakítani akar vele mert ott ültem mellette!
És nem én szerettem el a barátnőm elöl a srácot külömben ez fordítva van nálunk mert ő szeret el elölünk minden srácot
2011. máj. 9. 17:21
13/14 anonim válasza:
Hát akkor rajtad/rajtatok nem lehet segíteni! Osztozzatok a pasikon, vagy próbáljátok ki egymás után az összeset! Vagy esetleg gruppen vagy mit tudom én! De már az eredeti kérdést se értem...meg már azt se hogy mit akarsz ezzel az egészel, de igazából már nem is érdekel! Érdekesek gyerekesek és nevetségesek vagytok! Ennyi
14/14 A kérdező kommentje:
17:27-es a te válaszod nem érdekel mert egy nagy köcsög vagy!!!
2011. máj. 9. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!