Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem? Miért nem a saját dolgával törődik? (lent)
az exbarátom sokat mesélt rólam a mostani nőjének, aki ennek hatására fölvett msn-re, és minden este rámírt, h elmesélje, neki milyen jó az élete, mennyivel népszerűbb, meg gazdagabb nálam stb. :D közben összejöttem a mostani barátommal, időnként nála alszom. Az ő címét is megszerezte a csaj, és mindig irogatott. Ezzel nemis lett volna gond, de mikor nem vagyok ott, akkoris napi rendszerességgel ír a barátomnak sőt, facebook-on szíveket küldözget neki, és olyan kedves dolgokat mond rólam, hogy ő a barátom helyében már szakított volna velem, stb.
Elegem lett, szó nélkül tiltottam, töröltem, erre kedvesemnek irogatott, h mi bajom van, ő nem tett semmi rosszat, h Vele is milyen kedves(hát épp ez a baj:@!!!!), és h egyszer tanácsot adott, hogy hallgattassak el 1 másik irigy csajt, és ezért ő mekkora szent:S
+ h én vok hülye, és h ez mekkora f*szság volt tőlem, h tiltottam.
Barátom ennek hatására törölte a facebook-os ismerősei közül, és mondta nekem, hogy nem érdekli a nő pattogása.
Szerintetek jól tettem, h kizártam, és megkértem a páromat, h ő se írjon neki vissza mindig? Ti mit tettetek volna? Lehet, ki kellett volna osztanom?
Nem tudom megérteni, miért foglalkozik velem, ha elvileg annyira szuper a kapcsolatuk az exemmel, h már el is jegyezte őt. Miért akarja, h tönkremenjen a mostani kapcsolatom?
22.44-nek teljesen igaza van.
De már megbocsáss, hány éves vagy, hogy egymás exeinek a jelenlegi barátait/barátnőit így jelölgetitek meg beszélgettek? A csajban meg benned szerintem az exed farka volt közös max (bocsánat) .. ilyesmi miatt 'összehaverkodni' teljesen értelmetlen.
Ha pedig nem bír lekopni rólatok, valószínűleg van valami gondja, nem is kevés. Vagy csak simán kakit akar keverni. Nem kell barátkozni se msn-en, se facbookon, de még iwiwen, myvipen, myspace-en, meg egyáltalán. SEHOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!