Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen egy tökéletes lány?
Külső: öltözködés, haj, smink, magasság, alak stb.
Belső: kedves, aranyos, merész, visszahúzódó, hangos, csendes stb.
Kort is írjatok légyszi
Külső:
168 cm magas, hátközépig érő haj, ami lehet akármilyen, csak hidrogénszőke, és festett nem. Nem szeretem a sminket különösebben, a természetes lányok híve vagyok:D Alakra leginkább homokóra, de az a fontos, hogy szép, arányos legyen. A szeme színe teljesen mindegy, talán a barnát preferálom, de az a lényeg, hogy vesszek el benne:D
Öltözködésre nekem az jönne be, ha a hétköznapokon csak egy tornacipő, egy csőfarmer, meg valami jó topp, aztán meg buliba, randira egy fokkal legyen divatosabb, olyan laza...
Belsőre nekem az jön be, ha (mérsékelten) megmondja a véleményét, de ne legyen az a nagypofájú r*banc aki mindenkit osztogat.. Lehessen vele beszélgetni, ne legyen nagyképű, de nagyon szerényke se.. Legyen kisugárzása, legyen benne minden hülyeségben, NE LEGYEN HISZTIS!
De ami a legfontosabb:
Legyen hűséges, és csak engem szeressen..
1. Normális ,csendes,aranyos,
2. nem idegbeteg:D szép arc,hosszú haj,
3.nem dagadt,smink nélkül is legyen szép,
4.lehetőleg ne cigizzen,és jó legyen az ágyban,
17/F
Mindössze 70 dologhoz kell értenie...
Főzés és a 69....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!