Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Külső szemlélőktől kellene "tanács". Tapasztalatok hasonló esetben?
A történet elég hosszú.
Kezdem ott, hogy közel 15 éve boldog kapcsolatban élek a párommal és született 2 gyerekünk. ez eddig szép és jó csak "sajnos" megjelent az életemben egy másik férfi. Soha az életben nem csaltam meg a páromat és eddig még ilyen helyzetbe se kerültem. A másik férfival először többet akartunk mint barátság, de időben megálltunk és jelenleg ott tartunk, hogy nem lesz közöttünk semmi, ami több lenne jó barátságnál. Ezzel eddig nem is lenne gond, de úgy érzem egyre jobban belehabarodom. Rengeteget gondolok rá és hiányzik ha nincs a közelemben. Az érzés ellem küzdök, de nem igen megy. Az ő oldaláról is valami ilyesmit tudnék elmondani. Ő tiszteletben tartja hogy nekem már van családom és nem akar bele rondítani. Ennek ellenére már mind a ketten ott tarunk, hogy ha nem látjuk egymást, akkor hiányzunk egymásnak. Már azt is észre vettem (sőt már mondta is) hogy ha a jelenlétében más férfiakkal beszélgetek akkor Őt az zavarja, ami fordítottan is igaz. Mi lesz ebből? Nem akarom elhagyni a páromat, de teljesen reménytelennek érzek minden helyzetet. Mi van velem egyáltalán? Nem tudom miért érzem ezt és nem értem miért nem tudok küzdeni ellene? Más volt már ilyen helyzetben? Mi lett a megoldás? Minden tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm!
Most nagyon rossz lehet neked, de ki kell bírnod. Idővel már nem lesz ilyen rossz...csak addig ne csinálj semmi hülyeséget. Minden érzés idővel elhalványul(akár fájdalom, akár a te esetedben ez az erős szenvedély iránta)
Gondolj a családodra, hisz ők a legfontosabbak, és erőt adhatnak neked, a nehéz percekben.
Hát... Nem biztos, hogy ennek a pasinak a személye az, ami így hat rád. Lehet, hogy épp a plátói volta miatt ilyen izgalmas és bizsergető, nem? Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy történjen több!!! És hát nyilván 15 év után jól esik a hiúságodnak is mástól is a visszajelzés. Meg a "tiltott gyümölcs" is izgató.
Nem tapasztalatból beszélek, bár én is 11 éve vagyok a párommal együtt, de még nem voltam ilyen helyzetben. De ha otthon minden rendben, akkor a fenti dolgokat tudnám csak elképzelni, amik beleszólhatnak, és ezek épp ebben a pasiban testesülnek meg. Persze mondom, nem tapasztalat, csak egy gondolat...
De ha sikerülne a külön munkahely, lehet, hogy pár hét alatt elfelejtenéd.
Köszönöm a biztatást. Azon vagyunk hogy ne történjen semmi, de nem tudom meddig bírjuk még. Nem azért vonzódom hozzá, mert tetszik a hiúságomnak hogy észre vett. Hisz eddig is voltak mások akik bepróbálkoztak, de mindig is jól és könnyedén tudtam kezelni a helyzetet. Ez viszont valami más. Nem tudom miért, de tudom hogy más. Nem kellenek szavak és akkor is megértjük egymást. Ha véletlenül hozzá ér a kezemhez már akkor teljesen kész vagyok. A legérdekesebb az egészben az, hogy nem tudom megmondani mi az, ami vonz benne csak ő maga. Pedig nem is olyan pasi akiért döglenek a nők,de én kész vagyok tőle. Ha már látom attól jó kedvem lesz és elfelejtem minden bánatomat. Amikor meg nem látom (ellentétes műszak miatt vagy hétvégén) szinte rosszul vagyok. Sokkal ingerültebb vagyok és igen kimondom rohadtul hiányzik. Elég egy nézés és ... Jaj csak jön belőlem a szó, pedig tudom hogy épp el kéne fojtanom mindent. De abban reménykedem, hogy ha kimondom talán könnyebb lesz.
A fejünkben megfordult már hogy csak egyszer történik közöttünk valami, de félünk attól, hogy akkor nem biztos, hogy meg tudjuk állni a folytatást. Így viszont ott lebeg hogy mi lenne ha...
Nem egyszerű és nem könnyű helyzet, de magunknak köszönhetjük. Minek kellett nekünk találkoznunk? Soha nem gondoltam volna, hogy én ilyen helyzetbe kerülök valaha és még is. Falba tudnám verni a fejemet.(és meg is érdemelném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!