Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálna rá egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálna rá egy fiú, ha én csókolnám meg őt?

Figyelt kérdés
Már kaptam tőle puszit,meg mondta is,hogy megcsókolna,de nem tudom hogyan reagálna. És nem merem megtenni. :$ Félek a reakciótól.
2009. márc. 9. 21:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Biztosan örülne, de szerintem menne magától, elkezdessz közeledni hozzá, ő is kezd közeledni. Ritka, hogy csak az egyik fél csókol a másik felé. Első csók után meg, beindul minden :) Merjetek, megéri. Reakciójától ne félj, hisz mondta, hogy megcsókolna! Ő is vágyik rá:P

Sok sikert!

2009. márc. 9. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek mikor adtam egy puszit, ő megcsókolt. Nagyon jól esett :) És szerintem más is így van vele.

Bátran!

2009. márc. 9. 21:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg hogy 90%-ra odahajolsz. Akkor a maradék 10%-ot neki kell megtenni. Ezt vmi filmben láttam. Így fel is bátorítod, mert tudni fogja, hogy szeretnéd, viszont az az élménye is megmarad, hogy "ő" csókolt meg téged. Beszéljtek előtte az érzéseitekről, vagy h tetszik a másik, bókok stb. Csakhogy meg legyen a hangulat. Ha ilyen bátortalan barátom lenne, én szerintem így csinálnám.

21(L)

2009. márc. 9. 21:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Akkor mahd merek. :D Ő nem a barátom. Eddig még...
2009. márc. 9. 21:48
 5/15 A kérdező kommentje:
bocsi. elírtam. az majd akart lenni.
2009. márc. 9. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A csókig nekem sem volt a barátnőm a lány, az volt az a pillanat, ami megváltoztatta a dolgot :)

(2. voltam)

2009. márc. 9. 21:55
 7/15 A kérdező kommentje:
értem. hát majd meglátom,hogy sül el. annyira rossz biztos nem lesz.
2009. márc. 9. 22:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
barátnőm azt csinálta, hogy kiragasztott egy lapot egy telefonfülkében "első csók?" felirattal, megkérte a srácot hogy csukja be a szemét, kézenfogva bevezette, ott kinyittatta a szemét és rámosolygott.. 19 éves csaj.. és szerintem irtó aranyos volt ez tőle (:
2009. márc. 9. 22:07
 9/15 A kérdező kommentje:
ez tényleg az. :) ez tök jó. :D
2009. márc. 9. 22:16
 10/15 anonim válasza:
100%
Valszeg visszacsókolna:)
2009. márc. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!