Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálna rá egy fiú, ha én csókolnám meg őt?
Biztosan örülne, de szerintem menne magától, elkezdessz közeledni hozzá, ő is kezd közeledni. Ritka, hogy csak az egyik fél csókol a másik felé. Első csók után meg, beindul minden :) Merjetek, megéri. Reakciójától ne félj, hisz mondta, hogy megcsókolna! Ő is vágyik rá:P
Sok sikert!
Barátnőmnek mikor adtam egy puszit, ő megcsókolt. Nagyon jól esett :) És szerintem más is így van vele.
Bátran!
Próbáld meg hogy 90%-ra odahajolsz. Akkor a maradék 10%-ot neki kell megtenni. Ezt vmi filmben láttam. Így fel is bátorítod, mert tudni fogja, hogy szeretnéd, viszont az az élménye is megmarad, hogy "ő" csókolt meg téged. Beszéljtek előtte az érzéseitekről, vagy h tetszik a másik, bókok stb. Csakhogy meg legyen a hangulat. Ha ilyen bátortalan barátom lenne, én szerintem így csinálnám.
21(L)
A csókig nekem sem volt a barátnőm a lány, az volt az a pillanat, ami megváltoztatta a dolgot :)
(2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!