Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönne egy olyan srác mint én?
A belső tulajdonságok oké. A főzni tudás a gitározás tetszik. Én is szeretek a konyhába alkotni, szeretek sütni, főzni, bár ritkán van rá lehetőségem. Anyum nem annyira bízik bennem, inkább ő szeret főzni. A zenész fiúk pedig valahogy el tudnak varázsolni, bár ez eddig csak a hátrányomra vált:/
Szóval, ha tényleg ilyen vagy, amilyennek leírtad magad, akkor az jó.
A külsőddel sincs semmi baj, bár nekem már sok az izom. Lehet, hogy csak a képen látszik így, de nekem túl nagynak tűnsz.
Nekem külsőleg az jön be, hogy ha a fiú egy kicsit izmos, szálkás, de nem tetszik, ha valaki ennyire izmos.
Fontosnak tartom, hogy leírjam, nem ez alapján döntenék. Ha szeretem, akkor nem zavar, hogy ennyire izmos a fiú:)
16/L
Pont jó ez az izomzat, nem sok! :) Bár egy félmeztelen kép sem ártana... ;)
A belső tulajdonságaid is szimpatikusak abból, amit írtál.
Én csak egy negatívumot látok, mert nyevtannáci vagyok, és vétettél néhány aprócska hibát. :) De ez élőbeszédben nem látszik, meg a legtöbb csaj úgysem nyelvtannáci. :) Valamint ez megbocsájtható, ha valaki már megszeretett téged. :)
Nagyon helyes vagy, és a belső tulajdonságaid is tetzsenek így leírás alapján, hozzám fiatal vagy, de kinézel vagy 19nek is=)
20L
Jah, az egész leírást 1 mondatba írtad le, csak épp sok a vessző... Na de mind1.
Édes fiam, fel kell, hogy világosítsalak. Én bár helyes vagyok, szép kék szemekkel, nem vagyok a hímek gyöngye. Pocakom van, bár nem nagy, a 175 cm-em mellé 80 kg vagyok. Nem gyúrt, az élet adta...:) Inkább mackós pasi, de nem kérdkedek (anonimban nincs értelme), sok lány van odáig értem, és sokat meg is szerezhetek.
Azért senki nem fog veled lenni, mert széles a vállad... Jól néz ki, de pont lesz@randó, ha emberi értékeidben egy nulla vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!