Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok bejönne egy olyan srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejönne egy olyan srác mint én?

Figyelt kérdés
Hali, 187 cm magas vagyok barna szemű, rövid barna haj, ki gyúrt de nem nagyon csak úgy jól néz ki, ha bele szeretek valakibe azt nagyon tudom szeretni, tényleg figyelmes vagyok, rugalmas, sok haverom /csaj ismerősöm szerint nagyon humoros vagyok, tudok főzni, gitározni, bár van mikor fel kapom a vizet de nem vagyok egy masszív elmebeteg, szeretek társasággal elmenni beülni valahova akár biliárd, akár egy söröző, de most sajna mégis szingli vagyok, a csatolnak csak a vékony srácok jönnének be ? 17 vagyok.
2011. máj. 7. 02:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A belső tulajdonságok oké. A főzni tudás a gitározás tetszik. Én is szeretek a konyhába alkotni, szeretek sütni, főzni, bár ritkán van rá lehetőségem. Anyum nem annyira bízik bennem, inkább ő szeret főzni. A zenész fiúk pedig valahogy el tudnak varázsolni, bár ez eddig csak a hátrányomra vált:/

Szóval, ha tényleg ilyen vagy, amilyennek leírtad magad, akkor az jó.

A külsőddel sincs semmi baj, bár nekem már sok az izom. Lehet, hogy csak a képen látszik így, de nekem túl nagynak tűnsz.

Nekem külsőleg az jön be, hogy ha a fiú egy kicsit izmos, szálkás, de nem tetszik, ha valaki ennyire izmos.

Fontosnak tartom, hogy leírjam, nem ez alapján döntenék. Ha szeretem, akkor nem zavar, hogy ennyire izmos a fiú:)

16/L

2011. máj. 7. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Pont jó ez az izomzat, nem sok! :) Bár egy félmeztelen kép sem ártana... ;)

A belső tulajdonságaid is szimpatikusak abból, amit írtál.

Én csak egy negatívumot látok, mert nyevtannáci vagyok, és vétettél néhány aprócska hibát. :) De ez élőbeszédben nem látszik, meg a legtöbb csaj úgysem nyelvtannáci. :) Valamint ez megbocsájtható, ha valaki már megszeretett téged. :)

2011. máj. 7. 13:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, bocs a hibákért csak telóról írtam és mindig javított (xperia x10)
2011. máj. 7. 14:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves kommenteket de sajnos 8 hónapja vagyok egyedül pedig sokszor bulizok :/
2011. máj. 7. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy buliban kell ismerkedni. Legjobb talán baráti körben. Barátok barátnőinek barátnői, barátok húgai, ilyesmi. :)
2011. máj. 7. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes vagy, és a belső tulajdonságaid is tetzsenek így leírás alapján, hozzám fiatal vagy, de kinézel vagy 19nek is=)

20L

2011. máj. 9. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tetszel. :)

2011. máj. 9. 22:41
 18/21 anonim ***** válasza:
ehh, de Pijamér
2011. máj. 9. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem bejönnél.nincs veled semmi baj.max 3 év és nem lesz többé ilyen gondolatod.most is csak azért van mert fiatal vagy.
2011. máj. 10. 00:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Jah, az egész leírást 1 mondatba írtad le, csak épp sok a vessző... Na de mind1.

Édes fiam, fel kell, hogy világosítsalak. Én bár helyes vagyok, szép kék szemekkel, nem vagyok a hímek gyöngye. Pocakom van, bár nem nagy, a 175 cm-em mellé 80 kg vagyok. Nem gyúrt, az élet adta...:) Inkább mackós pasi, de nem kérdkedek (anonimban nincs értelme), sok lány van odáig értem, és sokat meg is szerezhetek.

Azért senki nem fog veled lenni, mert széles a vállad... Jól néz ki, de pont lesz@randó, ha emberi értékeidben egy nulla vagy.

2011. máj. 10. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!