Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek pedofil, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Headhunters kérdése:

Szerintetek pedofil, vagy van vmi hátsó szándéka?

Figyelt kérdés
Van egy 30 éves srác, faszán össze spanoltunk, holnap jön le vonatta, barátilag, iszogatunk stb, vasárnap töltöm a 17-et.... Eddig fels em merült bennem, de most több ember ius mondta, h lehet van valami hátsó szándéka is:D én nem hiszem, de szerintetek? (még nem találkoztam vele...)
2011. máj. 6. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez azért messze van a pedofíliától. Szerintem használat előtt tanuld meg a szó jelentését.
2011. máj. 6. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Paprikaspray legyen nálad.
2011. máj. 6. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:

tuti,hogy leakar fektetni.

ennyi.

pedofilnak nem pedofil mert már nem vagy 14,de nem kéne szerintem találkoznod vele.

2011. máj. 6. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a hátsó szándék alatt a kemény, vazelin nélküli seggbekukit érted... valószínűsíthető.
2011. máj. 6. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:

1. A pedofil annyit jelent, hogy gyerekek vonzzák szexuálisan, azaz 14 év alattiak - tehát a pedofil kizárva.

2. Elég szomorú, hogy a legtöbb embernek csak a szex jut eszébe, meg a különféle perverziók.

3. Sokkal valószinübb, hogy egyszerüen csak barátkozni akar veled.

2011. máj. 6. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
headhunters?! fiu vagy lany vagy?
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem kellet volna belemenned ebbe a találkába,ha tartasz az egésztől.
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos van hátsó szándéka, de a pedofília egészen mást jelent. Te abból már kinőttél, hogy annak a tárgya legyél.
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi lesz, kiküld mindekit a kocsmából felrak az asztalra oszt vazelin nélkül análiasn megerőszakol? nem, akkor meg? EGyébként meg lehet hogy még jól jössz ki az egészből:D
2011. máj. 6. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet h akar tőled vmit, de ez nem pedofília...
2011. máj. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!