Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, ha egy fiú csak szexet akar?
volt egy exem, aki annyira átlátszóan csak a szexre hajtott, hogy így utólag már csak röhögök rajta (akkor azért nem...) pl. a randikon állandóan csak smárolni meg taperászni akart, beszélgetni soha. szerintem azt sem tudta, hogy pl. melyik iskolába jártam. állandóan azt javasolgatta, hogy menjek fel hozzá, alig akart kimozdulni a randik alkalmával. ha felmentem, akkor 5 percig voltunk a nappaliban, rögtön húzott is a hálóba. a legviccesebb az volt, mikor randi előtt beszélgettünk telefonon és mondtam neki, h épp kijött a számon egy herpesz, és nem nagyon kéne smárolnunk. erre azt mondta: találkozhatunk akkor inkább később. ergo: kvára nem volt rám kíváncsi, mint ember, csak mint test.
darabig húztam az agyát, aztán kidobtam, szűz voltam, és nem így akartam elveszteni, mert 100% hogy dobott volna a első vagy második szex után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!