Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi 18-20éves pár nélküli, de még csak tapasztalattal se rendelkező ember lenne itt?
tuti az van, hogy vannak emberek akiknek havonta új párja van, meg vannak a többiek akiknek mg senki se jut. Én 19 leszek hamarosan, sose volt barátom, jelentkező se nagyon, néhány buliban kevergettem pár emberrel ennyi.....
18/L
A kulcsszó: önmegvalósítás.
Ma már csak akkor vagy valaki, ha megvalósítod önmagadat. Ha jól nézel ki, ha eléred a céljaidat, ha menő vagy a társadalom szemében.
Erre megy ki a játék, és aki ennek ellentmond, azt a társadalom könyörtelenül kiveti magából.
Kérdező:
Vannak, akiknek te lennél mondjuk a 3., a 2., vagy éppen az 1., csak az a kéréds, hogy te észreveszed-e őket.
Elképzelhető, nálam úgy alakult, hogy egy plátói szerelem vett el az életemből 2 évet-e téren, aztán tetszett egy srác, felé nem voltak érzéseim, de hozzájárult, hogy elfelejtsem az elsőnek hitt szerelmemet, most meg kb. 2 hónapja tetszik egy pasi, akit iszonyat megszerettem, de az elmúlt 1-2 hétbe lett valami nője, egy életre elfelejthetem őt is, pedig ő az, akiben semmi hibát nem találok. Ilyenre nem is gondoltam, hogy létezik, pláne, ha megtalálom, nem lesz kölcsönös az érzés, de már tudom, túl kell lépnem rajta is. Szóval megragadom az alkalmat, keresem az én "hercegem" nem kell, hogy szőke legyen, se kocsi, se paripa, se pénz, DE legyen helyes, persze kinek mi a helyes, magasabb, mint én, ápolt, stb stb. Öltözzön divatosan, és legyen férfias alkata, kiállása, persze lehet nagyok az elvárásaim, de majd 30 fölött lejjebb adom, addig meg siránkozok, mintsem olyannal legyek, akit nem találok vonzónak, akiben nincs meg az a megmagyarázhatatlan szikra, bár pont ezért nem hiszek a neten létrejött kapcsikba, de egy próbát megér. Igaz szerintem lutri, a távolság miatt, de ki tudja.:P
20/L
Jah és ne dohányozzon, mert ha már nem jön szembe hanem keresem kutatom legalább az elvárásaimnak megfeleljen...
Az alkohol is a minimum max buliba de semmi részegség.
18:54-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!