Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság meddig nevezhető barátságnak?
Figyelt kérdés
Van néhány olyan fiú barátom, akikkel mindent megbeszélek, de tudom, hogy nem akarnak többet, és én sem. Viszont van olyan is, akit sokszor úgy megölelnék, és többet gondolok rá, mint más barátokra.2011. máj. 5. 12:29
1/5 anonim válasza:
Amíg ugyanúgy gondolsz rá, mint az azonos nemű barátaidra, és ha van egy barátja/barátnője egyikőtöknek, akivel boldog, a másik nem féltékeny, hanem örül neki, amíg annak a gondolatát is, hogy szexeljetek, szinte vérfertőzésnek érzed, amíg ha ránézel, nem izgat fel jobban a látványa, mintha a tesódra néznél.
2/5 anonim válasza:
Amig az egyik nem gondol másként arra a barátra.Sajnos én saját tapasztaltom végett nem hiszrek a heteró férfi és heteró nő barátságában,én legjobb barátom homoszexuális,az működik már jó sok éve.
3/5 anonim válasza:
Egyébként van. Elhiszem, hogy sokan azt tapasztalták, hogy nincs, de ez csak azt jelenti, hogy még keveset tapasztaltak (bár van aki egész életében nem tapasztal mást, mert elég ritka az ilyen). Merem állítani, hogy ha száz esetből egy is, de van ilyen. Nekem van férfi barátom, akivel nagyon jól meg tudok sok mindent beszélni, azt is tudom, hogy van egy régi szerelme (aki természetesen nem én vagyok), nekem meg van férjem, akit szeretek (akinek szintén van lány barátja és ennek a lány barátnak szintén van egy párja, akit nagyon szeret).
5/5 anonim válasza:
Ha nincs testi vonzódás egyik részről sem.
Én F vagyok és van nő barátom. Dagadt, rusnya tehén, de nagyon jó ember. Na ővele soha nem is lenne több a barátságnál. De barátként nagyon jó embernek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!