Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valaki, aki azt gondolja, hogy ez a szemlélet az álszentség csúcsa? (tovább)
A minap írt be egy 31 éves férfi, aki az iránt érdeklődött, hogy hol találkozhatna fiatalabb, 16-17 éves lányokkal. A válaszok 90%-a a létező legdurvább volt, patkány, féreg, állat és hasonló kellemes szavakkal. Én voltam az egyik olyan válaszoló, aki normális választ adott. Ennek kapcsán viszont felötlött bennem egy szerintem jogos kérdés.
Mégis milyen alapon támadják le a kérdezőt? Talán önkéntes erénycsőszök lettek? Akkor talán nem vele kellene kezdeniük a rendrakást, hanem pont a célcsoporttal!
A mai tinilányokon ugyanis gyakorlatilag nincs mit megrontani! Sőt, szerintem még ők mutatnának új dolgokat sok férfinak. Sokuk 14 évesen vagy néha még annál is hamarabb elveszíti a szüzességét. Hallottam olyan lányról, aki 14 évesen már 20 fiúval feküdt le, 17 évesen már kb. 50-el, 20 éves korára pedig már igencsak kiélt feje volt, ami nem csoda legalább 100 fiú után. Olyan házibuliról is tudok, ahol a 17-18 éves srácok egymásnak adták a kilincset, mert odabent az egyik 15 év körüli lány, igaz bódultan, de sorban lecumizta őket, illetve lefeküdt velük. Egy haverommal magam is tanúja voltam egy fesztiválon, hogy két 14-15 éves lány összecsapott, mert az egyik lecumizta a másik pasiját. Az erősebbik megtépte a másikat, majd fejbe akarta térdelni, de szerencsére se ereje, se technikája nem volt hozzá. A következő pillanatban közbeléptünk, én leszedtem a kiscsajt a másikról, aztán le is fogtam. Amikor a másik már messze járt, elengedtem, erre belém akart rúgni, de aztán meggondolta magát, mert kilátásba helyeztem neki egy kiadós nyaklevest. Erre elkotródott. Ő is és a társasága is ritka nagy paraszt volt. Szóval ennyit a kis ártatlan tinilánykákról...
Ami a lényeg: miért lenne rosszabb egy 25-30 vagy azon felüli férfi egy züllött életű, értékrend nélküli tinédzsernél? Szerintem semmivel. Ha szeretne kipróbálni egy olyan csajt, váljék egészségére; nem visszataszító a cselekedete, maximum megmosolyogtató. Van még, aki így gondolja?
Kedves utolsó 16 éves válaszoló, a "regény" írója vagyok, szerintem olvasd el most figyelmesen is, amit írtam.
Azt írtam, az ilyen viselkedésnek van oka/okaI.
Ugye, nem kell itt védőbeszédet írnom a többi részről?...
Igen, a saját történetemről írtam, példaként. Ezzel szerintem nincs semmi baj. Azért írtam, hogy lássátok, nem okoskodni akarok, én is átmentem ilyenen, sőt, a "sorbansz*pásnál" sokkal durvább dolgokat is csináltam.
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy vannak, akiknek nincs okuk, hogy így viselkedjenek, és mégis megteszik.
Ahogy én is írtam, rengeteg kiváltó oka lehet ennek.
Mindennek.
Most furcsa lesz, amit írok, de én ilyen és hasonló "problémás" kamaszokkal foglalkozom - papír nélkül.
(Foglalkozásokat csinálunk mindenféle korcsoportnak, ezen belül én a zene és disputa részt működtetem.)
Amikor sikerül elnyernem a bizalmukat, és megnyílnak (ez iszonyat nagy meló), szinte mindig azt látom, hogy jézusom, ez csak egy ijedt gyerek.
Persze engem is megdöbbent, milyen durván tudnak viselkedni, de hidd el, olyankor pláne a félelem vezérli őket.
Figyeld csak meg, az osztályodban azok a nagyszájúbb, vagány gyerekek, akiknek a családjában valami gáz van. Akinek a családja rendben, az általában visszahúzódó, békés típus.
Ha mondjuk a szülők elváltak, a gyerek sokszor lesz agresszív, és ezt mondjuk az osztálytársain, tanárain vezeti le. (Ez a legegyszerűbb példa.)
Nagyon hosszan tudnék erről mesélni, most nem teszem, nem hiszem, hogy meg tudnálak győzni, mert van egy olyan érzésem, hogy nem akarod elhinni, amit írok.
De majd ha kicsit idősebb leszel, és Te is kívülről szemléled a dolgokat (ezt nem értem, miből gondolod, hogy én nemezt teszem), talán megérted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!