Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 13 éves még kislány, és ha van barátja akkor 1 r*banc, de a 14 évesnek már nembaj, ha barátja van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a 12-14 éveseknél a járás kimerülne annyiban, hogy együtt mennek suliba vagy suliból hazafelé (ha a város két végében laknak, nyílván nem), vagy délután elmennek sétálni a parkban, esetleg megfogják egymás kezét, arcrapuszi, az nem lenne gond, sőt... De lássuk be, hogy egyre többször hallani olyanokat, hogy a 13-14 éves lánykák 3-4 hónap után már lefeküdnek a barátjukkal, mert azt hiszik, ő életük szerelme. A valóság azonban nem az. Nem azt mondom, hogy nincs kivétel, de szerintem akik 13-15 évesen lefeküdnek a barátjukkal, azok később megbánják, ha elismerik, ha nem.

Szerintem egyébként, ha az előbb említett sétáláson, kézfogáson, arcra puszinál előrébb tart a 14 éves lány, az is rossz.

Nem értem, miért kell egy 12-14 éves lánynak barát, főleg petting, szex stb. Nem olyan rég volt, hogy mi is 12-14 évesek voltunk, de emlékszek rá, hogy az osztálytársaim, barátaim nagyon nagy százaléka még a gyerekkorát élte. Átmentek a lányok egymáshoz, együtt játszottak, lementek a játszótérre, a fiúk kimentek focizni vagy kosarazni, szívatták egymást, meg sem fordult a fejünkben, hogy most mi szexeljünk. És nagyon jó volt, azok még a gondtalan gyermeknapok voltak, amikor bizonyos korlátok között szabadok voltunk, játszottunk, nevettünk.

Ez kellene a mai 12-14 éveseknek is, nem pasizás/csajozás és szex!!

16/L

2011. máj. 3. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen már nyugodtan lehet barát/barátnő, de 16-ig maradjanak a csóknál és a gyengébb dolgoknál, pl. 1 év után szex nélkül néha alhatnak együtt. Persze nem csak az életkor, de a lelki érettség is számít, de én úgy gondolom, hogy 16 előtt lelkileg nem lehet senki érett semmire, persze az a baj, hogy sokan 18 évesen is a "lehetek terhes" kérdéseket pakolják fel a GYIK-re, mert ennyire éretlenek még, meg felelőtlenek.
2011. máj. 3. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ú az a 15 éves lány, aki oskat írt pontosan azt írta le, amit én is gondolok.

Az én hugomat is sokszor szivatják (13 éves ő is, ahogy a kérdező is gondolom) kiközösítették sokszor, mert ellentétben az osztálytársaival, nincs műkörme, nincs push-up melltartója, nem menőzi kazzal hogy megött neki stb. Ja igen. Neki még nem jött meg, az összes lánynak igen és nekem sírt, hogy mi baja van. HOL TART EZ A VILÁG? AZ A CIKI, HA NINCS MEG???? Ja és a nagy ribanc az osztályában 7-edikes létére szórakozóhelyekre jár 12 cm-es magassarkúban stb és ez a mérvadó. Ha most ez van miben nőnek majd fel a gyerekeim???

2011. máj. 3. 23:23
 14/15 anonim válasza:
77%

Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

BTK 201§ szerint ezért ciki!!!!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 4. 02:04
 15/15 alexababa15 válasza:
29%
Szerintem 13-14 evesen normalis ,h legyen egy lanynak/fiunak baratja:D
2012. febr. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!