Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom növelés. Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom növelés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mindig visszautasítanak a lányok és EMIATT nagyon megcsappant az önbizalmam.

Azt mondták, hogy először tegyem szerezzek egy kis önbizalmat és utána "csajozzak". Viszont csak a sikerélmények tennék helyre az önbizalmamat.

Tehát ez egy ördögi kör...

fogalmam sincs mivel mással tudnám növelni.

1, sikerélményeket nem fogok szerezni, mert mindenki visszautasít

2, sportolok, tehát a sportolás sem tud segíteni már rajtam

3, a frizurámat mindig változgattatom, már nagyjából meg is van melyik haj illik hozzám a legjobban..

4, igényesen öltözködök, tehát a "vegyél új ruhákat" típusú tanácsok sem állják meg a helyüket.

Az arcomról annyit, hogy helyes pasi vagyok, de semmi több. Ez azt jelenti, hogy azt mondják rám a lányok hogy "helyes" vagyok, de mégsem akarnak velem ismerkedni. Én magamat nem tartom helyesnek, pont ezért. AZ nem érdekel ki milyennek tart, ha úgy sincs semmilyen szándéka velem.

Ilyenkor mégis mit lehet tenni?

2011. máj. 3. 10:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerintem vizsgáld meg a gondolataidat/érzéseidet a csajozással kapcsolatban... meg azt is, hogy milyen mintát kaptál a szüleidtől, ők hogyan vélekednek erről a dologról. Egy gyerek sokszor követi a szülei példáját, még ha nem is akarja, vagy ez nem is tudatosul benne.

A bizonytalanság és félelem szintén elriaszthatja a potenciális jelölteket. Még ha nem is tudják pontosan megmagyarázni, hogy miért nem akarnak kapcsolatot, tudat alatt érzékelik ezeket a rezgéseket az aurádban. Szóval olyan a kisugárzásod.

2011. jún. 1. 18:52
 22/22 anonim ***** válasza:
sikerélmények adják az önbizalmat
2014. júl. 19. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!