Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom növelés. Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom növelés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mindig visszautasítanak a lányok és EMIATT nagyon megcsappant az önbizalmam.

Azt mondták, hogy először tegyem szerezzek egy kis önbizalmat és utána "csajozzak". Viszont csak a sikerélmények tennék helyre az önbizalmamat.

Tehát ez egy ördögi kör...

fogalmam sincs mivel mással tudnám növelni.

1, sikerélményeket nem fogok szerezni, mert mindenki visszautasít

2, sportolok, tehát a sportolás sem tud segíteni már rajtam

3, a frizurámat mindig változgattatom, már nagyjából meg is van melyik haj illik hozzám a legjobban..

4, igényesen öltözködök, tehát a "vegyél új ruhákat" típusú tanácsok sem állják meg a helyüket.

Az arcomról annyit, hogy helyes pasi vagyok, de semmi több. Ez azt jelenti, hogy azt mondják rám a lányok hogy "helyes" vagyok, de mégsem akarnak velem ismerkedni. Én magamat nem tartom helyesnek, pont ezért. AZ nem érdekel ki milyennek tart, ha úgy sincs semmilyen szándéka velem.

Ilyenkor mégis mit lehet tenni?

2011. máj. 3. 10:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
még ekkora hülyeséget mint ez a kézfejdörzsölés :))))) na ezért érdemes ilyeneket olvasgatnod, aztán csodálkozhatsz h semmi se változik, mert ez a baromság kategóriája, semmi más
2011. máj. 9. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy helyesnek és jól szituáltnak tartanak. Lehet, hogy pont ez az, ami megrémiszti a lányokat. Ha jó pasi vagy, és nem vagy nagyon rámenős és harsány, akkor a lányok "túl szépnek" tarthatnak ahhoz, hogy igaz légy. Elérhetetlennek tartanak, és azt hiszik, hogy melletted ők csak másodhegedűsek lehetnek.ami tényleg fontos szerintem is, hogy legyél spontán, csinálj egyből bolondos dolgokat.ha nem is vagy magabiztos, akkor is próbáld meg elhitetni mással!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 9. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyekszem a kérdésre választ adni, és nem elkalandozni a témától.

Szerintem az EGO növelésének a legontosabb módja (és akár hiszik, akár nem, ez a lányokra is igaz) a SIKERÉLMÉNY!

Az első pontban már le is írtad hogy mi a baj:

1, sikerélményeket nem fogok szerezni, mert mindenki visszautasít

Miért utasít vissza "mindenki", miért érzed rosszul magadat: mert Te úgy gondolod, hogy nem vagy sikeres. Nem mersz belevágni dolgokba. mert "úgyse sikerül". És ha úgy állsz hozzá valamihez, hogy úgyis elcseszem, úgyis megbukok, nem megy ez nekem; hát akkor nem is fog menni, és ne várd azt hogy sikerüljön.

Igen. Te ezt meg tudod csinálni.

Csinálj olyan dolgokat, amik jól mennek, sikerülnek, és mások megdicsérnek érte. Ne azt nézzed hogy olyan -e a frizurád meg a hajad meg a ruhád mint a többieknek: légy önmagad, ne egy szürke kisegér.

Ha érzed azt hogy meg tudsz oldani egy problémát, hogy meg tudod szervezni azt amit kell, hogy meg tudod írni a ZH-t, akkor oda fogod tenni magadat rendesen, és menni fog. -> elismerést kapsz (mindegy milyen kicsi is legyen az), és növeled az EGO-dat. Azért, hogy a következő feladatnak még jobban nekiveselkedj.

Én ezt értem siker alatt, az élet minden területén. Persze ezzel lehet vitatkozni.

23/F (akinek még nem volt barátnője)

2011. máj. 9. 13:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Amíg nem hiszel önmagadba szerintem addig tehetsz bármit,

nem fog össze jönni túlságosan mások véleményére ügyelsz

saját magadat semmibe veszed.Az én válaszom az amíg nem

hiszel magadban addig nem várd hogy mások egyáltalán észre

vegyenek téged.Tehát elsőnek belül a fejedbe tegyél rendet

utána jöhet az összes többi.

2011. máj. 9. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyelőre foglald el magad valamivel, ne nagyon csajozz, csak a szokásos jópofizás, seggrepacsi, stb.

Majd megtalálod, aki hozzád illik.

Am mit sportolsz?

2011. máj. 9. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??
2011. máj. 9. 16:44
 17/22 A kérdező kommentje:

22 vagyok, de már nem sokáig.

köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. máj. 9. 18:08
 18/22 A kérdező kommentje:

mit sportolok?

férfias sportnak tartják. maradjunk ennyiben :)

2011. máj. 9. 18:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Nah, mégis mit sportolsz?

Mondd már el.

2011. máj. 10. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:

11:04

hát ha ilyen vagy, akkor ott lehet azért valami gubanc ...

2011. máj. 10. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!