Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt hogyan kell értelmezni?

Figyelt kérdés

"A nőt mindig értékelni és szeretni kell, mert erre vágynak végső soron a szívük és a lelkük egész lényében. Ez a legfontosabb talán számukra, de ha ezt úgy érzik hogy nem kapják meg, akkor bizony hajlamosak arra,hogy inkább érzéketlen és erkölcstelen prostituáltak legyenek és akkor eltűnik az a valami, ami a legfontosabb kéne legyen az életükben."

Egyik kategóriába sem illet, és ezt a témát sokan olvassák ezért írtam ide. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre az idézettel kapcsolatban.

Előre is köszönöm! :)

2011. máj. 3. 00:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
spyd:: Te egy akkora idióta gyökér vagy,hogy olyat még a föld alatti vakond sem b..szott !!Hát hogyan lehetsz ennyire tudatlan?? Azt mondod hogy minden nőt becsülni kell!!!még azt is akin 13 évesen már túl van a fél város meg az aki 15 éves korára már a 4 abortuszon van túl??!! Jah és ugye azt mondtad,hogy vannak álmaik kocsi pénz egyéb Na de mi van akkor ha egy nő elhiteti veled hogy szeret tisztel megbecsül csak azért hogy ezeket megkaphassa!!?? magyarul kihasznál és ha már meg van mindene akkor tovább áll akkor mi van azt is tiszteljem és becsüljem meg??????!!!!!! Meg az hogy a sexhez két ember kell és mi van akkor ha én nem vagyok akkora perverz állat mint te és nem kell hogy a f.szomat állandó jelleggel egy hülye ribanc p..csájában tartsam !!!!!!! Jah meg az hogy fel adják az álmaikat!!!Ne legyél már idióta lehet hogy a 20-30 as nők igen megtennék de a mostani kis p..csák hidd el hogy nem TAPASZTALAT!!!Úgy hogy azt ajánlom fogd be a pofád én ne szólj bele olyasmibe amiről halvány lila kibeb..aszott fingod nincs !!EZ CSAK EGY JÓ TANÁCS DE FOGADD MEG !!Majd ha te is csalódsz már eleget talán belátod amit mondtam !!ÉS ITT IS PERSZE ÉL A KIVÉTEL HA EGYÁLTALÁN VAN MÉG OLYAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 16. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Te meg szedjél hangyát. Az elvileg lenyugtat. De ajánlhatom a nyugtatót is. Ezt nem moderálják ki? Na majd én teszek róla. Ilyen alpári stílust...

Volt már a kezedben szépirodalmi könyv? Azt is erősen ajánlom....Egek ura..

2011. máj. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!