Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt hogyan kell értelmezni?
"A nőt mindig értékelni és szeretni kell, mert erre vágynak végső soron a szívük és a lelkük egész lényében. Ez a legfontosabb talán számukra, de ha ezt úgy érzik hogy nem kapják meg, akkor bizony hajlamosak arra,hogy inkább érzéketlen és erkölcstelen prostituáltak legyenek és akkor eltűnik az a valami, ami a legfontosabb kéne legyen az életükben."
Egyik kategóriába sem illet, és ezt a témát sokan olvassák ezért írtam ide. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre az idézettel kapcsolatban.
Előre is köszönöm! :)
1.
Más a játszadozás, amikor egy csajjal szemtelenkedsz, viccesen bunkózol és más amikor egy tapló vagy! A csajok is megcsinálják ugyanezt. Ez játék. Minden nőt tisztelni kell és minden nőt meg-Kell becsülni!!! Ők képesek arra amire mi sokan nem, egyedül felnevelni akár 4 gyereket. És nem kérnek érte sokat! Persze nekik is van álmuk. Pénz,autó,ékszer,ruha stb... De Neked nincs ilyen álmod?!
K.rva,r.banc,sz.jha lehet hangoztatni hogy milyenek a nők, de te otthon vered a f@rk@dat! Ahhoz kell egy csaj akivel elmész d.gni. Nem tudom hogy érted-e? A szexhez két fél kell te szép fiú.
Ők felfogják adni az álmukat, azért hogy majd a kölykeidet felnevelje az egyikük. Vannak hűs-vér nők akik élnek,éreznek és vannak guminők. Neked a gumi nő jutott szép fiú. És lehet hogy nem sakk mesterek, de a gyerek első szavaiba az Anya ott van. Mert sok szeretetet akarnak, de sokkal többet adnak vissza.
Több ilyen nem lesz megígérem!!!!
spyd erre tripla kezet is adnék ha lehetne.
Nekem erről az jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm közölte, hogy ő biza nem fogja megtartani a nőnapot. Mert minek? Anyáknapja is, nőnap is...mi lesz a férfiakkal?
Ez tök megrázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!