Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki se menjek az utcára, mert nincs rajtam mit fogni?
Ha nem akarsz ne menj ki. De te még jobb helyzetben vagy, neked legalább melled van, pedig rajtam még felesleg is van. Akkor én se menjek ki az utcára? :D
19/l
Azért mondják azt, hogy az a jó ha van rajta husi, mert mostanában nagyon elszaporodtak az anorexiás, modelleketbálványozó, önbizalomhiányos, divatmajmoló lányok és már kétségbe vagyunk esve, hogy mindenki fogyókúrázik, és a végén mi szívunk mer a lánypopuláció elsorvad és elcsontosodik. Ez itt a probléma.
Ahogy elmondod veled semmi baj nincs. :)
Hány éves vagy kérdező?
Teljesen feleslegesen aggódsz...
Önértékelési problémád van. Szerint tökéletes vagy úgy,ahogy vagy. Ne akarjunk a médiának és másnak megfelelni. Légy az aki vagy, fogadd el magad. Nekem nem jönnek be a kövér nők, sosem tetszettek. Nem mondom, hogy rondák csak nem érzek irántuk vonzalmat.
Úgyhogy fel a fejjel kérdező..
Talán azért vagy ilyen, mert nincs párod...
Nos a magány engem is riogat régóta...
22 FFI
ez baromság, nem mindenkinek a donnatonnák jönnek be, + azok, akiknek kibuggyan a kis oldalsonka a gatyából...hidd el, van olyan pasi, aki nem a csípőzsírt fogdossa szívesen, hanem inkább melleket *-*
én hosszú ideig beteg voltam, emiatt eléggé lefogytam, de 17-es testtömegindexxel (nagyon gebe) is bejövök pár srácnak szal nem kilótól függ.
nincs olyan ember, aki v.kinek ne tetszene, ahhoz sztem nagyon extrémen rondának kell lenni O.o
sztem menj ki az utcára simán. én is kimek, pedig zörögnek a csonjaim, és sokan azt hiszik, mindjárt holtan esek össze XD
Ne menj ki az utcára, inkább olvasgasd a gyakorikérdéseket, majd itt megtudod, hogy mi a jó, és siránkozhatsz tovább, hogy mekkora fos vagy, mert 3 fiú merte azt írni, hogy nem a ropi a király.
Csak tudnám miért ez az oldal határozza meg mindenki életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!