Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ki se menjek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki se menjek az utcára, mert nincs rajtam mit fogni?

Figyelt kérdés
Mellem meg fenekem van rendesen, demitt állandóan azt olvasom, hogy egy lány akkor az igazi, ha van rajta egy kis husi. Eddig nagyon csinosnak gondoltam magam(nem csak én, mások is), de már kezd elmenni az önbizalmam. Ekkora tragédia, ha nincs rajtam fölösleg? Ism´tlem: mellem, fenekem van, és sovány sem vagyok.
2011. máj. 2. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz ne menj ki. De te még jobb helyzetben vagy, neked legalább melled van, pedig rajtam még felesleg is van. Akkor én se menjek ki az utcára? :D

19/l

2011. máj. 4. 21:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Sztem most egy csomó csaj irigykedik rád:)És hidd el van egy csomó srác akinek az ien alkatú csajok jönnek be:)
2011. máj. 4. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hülye vagy,és miért hagyod elbizonytalanítani magadat?Érezd magadat jól a bőrödben,főként ilyen alakkal amit leírtál...Na,nem dícsérni akarlak,nem érdemled meg,mert ilyen idiótaságokat írsz...
2011. máj. 4. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Ettől ne menjen el az önbizalmad. Mindenkinek más az ízlése. De amiket leírtál az az alaplyán ne legyél elkeseredve. Csak bízz magadban :D
2011. máj. 4. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják azt, hogy az a jó ha van rajta husi, mert mostanában nagyon elszaporodtak az anorexiás, modelleketbálványozó, önbizalomhiányos, divatmajmoló lányok és már kétségbe vagyunk esve, hogy mindenki fogyókúrázik, és a végén mi szívunk mer a lánypopuláció elsorvad és elcsontosodik. Ez itt a probléma.

Ahogy elmondod veled semmi baj nincs. :)

2011. máj. 4. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Az hogy van melled meg feneked pont azt jelenti hogy van rajtad mit fogni te okos. A fiúknak a gebék nem jönnek be. Neked biztosan normális alakod van. A van rajta mit fogni meg nem azt jelenti hogy felesleg van rajta olyan csúnya kifejezés az. Az még pont kell oda és nem feltétlen zsírdisznót jelent
2011. máj. 4. 22:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kérdező?

Teljesen feleslegesen aggódsz...

Önértékelési problémád van. Szerint tökéletes vagy úgy,ahogy vagy. Ne akarjunk a médiának és másnak megfelelni. Légy az aki vagy, fogadd el magad. Nekem nem jönnek be a kövér nők, sosem tetszettek. Nem mondom, hogy rondák csak nem érzek irántuk vonzalmat.

Úgyhogy fel a fejjel kérdező..

Talán azért vagy ilyen, mert nincs párod...

Nos a magány engem is riogat régóta...

22 FFI

2011. máj. 4. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nagyon bejön az ilyesmi testalkat, amit te leírtál, nekem nem vonzó a zsír, talán mert rohadtul emlékeztet arra az időszakra, amikor magam is túlsúlyos voltam, és "kínok" közt sikerült végre lefogynom. Szerintem az olyan kérdésekhez a kérdező önbizalmának növelése miatt írják olyan sokan, hogy az ilyen testalkat jön be nekik, mert - amint a példa mutatja - ide meg olyanok írtak, akiknek a te alakod tetszhetne. Szerintem ha azt írnád, hogy olyan hosszú az orrod, mint Pinokkiónak, akkor biztosan beírnák, hogy van olyan, akinek bejön a hosszú orr...
2011. máj. 4. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:
42%

ez baromság, nem mindenkinek a donnatonnák jönnek be, + azok, akiknek kibuggyan a kis oldalsonka a gatyából...hidd el, van olyan pasi, aki nem a csípőzsírt fogdossa szívesen, hanem inkább melleket *-*

én hosszú ideig beteg voltam, emiatt eléggé lefogytam, de 17-es testtömegindexxel (nagyon gebe) is bejövök pár srácnak szal nem kilótól függ.

nincs olyan ember, aki v.kinek ne tetszene, ahhoz sztem nagyon extrémen rondának kell lenni O.o

sztem menj ki az utcára simán. én is kimek, pedig zörögnek a csonjaim, és sokan azt hiszik, mindjárt holtan esek össze XD

2011. máj. 4. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj ki az utcára, inkább olvasgasd a gyakorikérdéseket, majd itt megtudod, hogy mi a jó, és siránkozhatsz tovább, hogy mekkora fos vagy, mert 3 fiú merte azt írni, hogy nem a ropi a király.

Csak tudnám miért ez az oldal határozza meg mindenki életét.

2011. máj. 4. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!