Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ki se menjek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki se menjek az utcára, mert nincs rajtam mit fogni?

Figyelt kérdés
Mellem meg fenekem van rendesen, demitt állandóan azt olvasom, hogy egy lány akkor az igazi, ha van rajta egy kis husi. Eddig nagyon csinosnak gondoltam magam(nem csak én, mások is), de már kezd elmenni az önbizalmam. Ekkora tragédia, ha nincs rajtam fölösleg? Ism´tlem: mellem, fenekem van, és sovány sem vagyok.
2011. máj. 2. 15:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Először is mindenkinek más az ízlése.

De ha küldesz képet, megmondjuk, hogy nekünk tetszel-e. Nem feltétlen magadról, az is jó, ha olyat linkelsz, ami nagyon hasonlít rád.

2011. máj. 2. 15:59
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy szükségetek lenne egy képre. Tényleg teljesen normális vékony testalkatom van.. Csak egyszerűen kezdek kiakadni, hogy hirtelen mindenkinek a kicsit zsírosak, husisak kezdenek el tetszeni.
2011. máj. 2. 16:03
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

így van mindenkinek más az igénye.

nekem pölö a karcsú testalkatú lányok jönnek be. A molettebbek husikásabbak nem jönnek be és soha nem is fognak!

nincs veled semmi gond!

2011. máj. 2. 16:14
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Férfi társaim nevében kérek tőled elnézést, hogy nem a "tökéletes" csajok tetszenek.
2011. máj. 2. 16:49
 5/21 anonim ***** válasza:
43%
ha melled meg feneked van akkor csak van mit rajtad fogni szal neparázz ... amúgy a legtöbb srácnak ez jobban adja , mint a puffancsok :D
2011. máj. 2. 17:25
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne dramatizáld túl! Nem kell mindjárt megsértődni, meg siránkozni, ha vannak olyan pasik, akiknek nem pont a te alakod jön be. Bele kell nyugodni, hogy van ilyen. Még a leggyönyörűbb, legnépszerűbb divatmodellek, vagy színésznők sem jönnek be mindenkinek.

Biztos van sok pasi, akinek pont te tetszel. Akiknek meg nem, azokkal nem kell foglalkozni, keressenek az ízlésüknek valót és kész.

Elég kihaltak lennének az utcák, ha csak azok mennének ki, akik mindenkinek tetszenek. :D

2011. máj. 2. 17:54
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Többnyire kicsi súlyfelesleggel küzdő lányok szoktak feltenni az alakjukkal kapcsolatos kérdéseket. Mivel a többségük inkább átlagos, tehát teljesen vállalható, kívánatos testük van, ezért természetes, hogy megnyugtató válaszokat kapnak.

Ez nem azt jelenti, hogy a csinosabbak senkinek sem kellenek már. :-)

2011. máj. 2. 18:42
 8/21 anonim ***** válasza:
56%

Nekem kifejezetten a vékony lányok tetszenek.

Akin van mit fogni az még elmegy.

Ez mit ne érezd rosszul magad, lehet hogy valakinek így tetszel ahogy vagy. Amúgy túlsúly nem egészséges. Ha mindenképpen hízni akarsz akkor sportolj és izmot szedj fel ne zsírt.

2011. máj. 2. 20:17
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát attól még kimehetsz, csak nekem nem tetszenél...
2011. máj. 2. 21:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
De. Menj ki. Szerintem.
2011. máj. 2. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!