Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Társkeresőn milyen leveleket szoktatok kapni?
Figyelt kérdés
Miket írnak az első levélben a férfiak?2011. máj. 1. 18:00
1/11 anonim válasza:
Ne legyél ennyire kíváncsi:) Sok jót és sok rosszat, ha van forgalma.
2/11 anonim válasza:
Most arra vagy kíváncsi, h mit írjál, h visszaírjanak? Úgyis a képedet nézik meg először, aztán már el is döntik, h jó vagy-e náluk.
3/11 A kérdező kommentje:
gondolom azért az is számít hogy mit írok.
2011. máj. 1. 18:33
4/11 anonim válasza:
Sőt az számít a legjobban hidd el.
5/11 anonim válasza:
Nem, nem számít. Ha csúnyának tart a lány, el se olvassa. Ha tetszel neki, akkor meg akármit írsz, úgyis tetszeni fog neki az is.
6/11 anonim válasza:
Dehogy nem, bizony számít! Ha egy bunkón megfogalmazott levelet írsz vagy egy kedves levet a között nagy különbség lesz! Érdekes módon én kép nélkül is értem el ismerkedést:) Vannak olyan lányok akik tényleg komolyan akarnak ismerkedni és azoknak fontos a levél tartalma! Annak aki szórakozásból, viszkethetnéke van oda lent annak nyílván fontosabb a fénykép. Ne mások tapasztalatából indulj, mert az nem te leszel. Legyél kreatív mikor levelet írsz, mert egy bájgúnár vigyor édes kevés ahoz;)
7/11 anonim válasza:
Nem tudom. Ki az a bimbi ??? Nem vagyok homokos! Ha olvasod akkor tud hogy fiatalember vagyok! o.k.
8/11 anonim válasza:
Az én leveleimet sokszor olvasatlanul törölték (igen, ezt jelzi a rendszer).
10/11 anonim válasza:
Erről beszélek, amit a 18:29-es írt. Először mindig a képedet nézik meg, aztán ha nem tetszel nekik, el se olvassák a leveledet. Ahogy a való életben is, ha nem jössz be a lánynak külsőre, nem érdekli a belsőd se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!