Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak miért csak a sovány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért csak a sovány majdnem tökéletes lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
ha valaki nem olyan sovány akkor már nem is szép?? neketek semmi sem jó ha túl sok a smink k**** ha túl kevés csúnya ezt már nagyon nem értem igazából mi is kell nektek?? egy tökéletes nő??
2009. márc. 7. 20:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de vissza venni az ember igényeiből nagyonnehéz mert lehetett volna sok nem túl szép pasimde nem mert nekem nem kelletek Tudom hogy bennem van a hiba:(
2009. márc. 7. 21:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
De látod, te a jó pasikat szeretnéd, akkor miért várod el hogy a jó pasik meg lemondjanak az igényeikről? Akkor te is csak olyan vagy mint ők, a tökéleteset akarod, a többi már nem is jó?? Lehet hogy pont egy kevésbé szép srácban találnál rá az igazira.
2009. márc. 7. 21:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez egyáltalán nem igaz!!! Én nem vagyok egy nádszálkisasszony mégis jó pasim van( vagy csak az én szemembe jó nem tudom:)) A fiatalabb korosztályú pasik(15-18) buknak a vékony lányokra mert azokkal lehet "villogni", mutatósak. Én már láttam olyat a saját szememmel(mondhatom majdnem infarktust kaptam) h volt egy nagyon duci lány( annyira nem is volt szép ráadásul) és nagyon jó pasija volt! Szted??? Akkor mégsem igaz annyira h csak a sovány nők jönnek be a pasiknak!!!
2009. márc. 7. 21:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A "szép" lányokat, akik kicsinálják magukat tény, hogy tobben megnézik, de olyan hamar el is felejtik.

Az a baj, hogy manapság már abban van a szépség, hogy ki mennyire van kikenve (2 kiló festék) meg kinek mekkora a melle. Ez nagyon szomorú dolog, de remélem, hogy ez a mánia is hamar elmúlik és amúgy is az érett pasiknak azé van egy kis eszuk, hogy azt is megnézzék ami a fejben van, a tobbiek meg majd rájonnek, mi az igazi szépség.

Princess

2009. márc. 7. 21:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

És még annyit, hogy én sem vagyok valami nádszálkisasszony, a mellem sem nagy és a fenekem sem olyan szuper, de már voltak igazi latin szeretoim, csak az itteniek néznek le, mert nincs annyi eszuk, hogy megismerjenek és utána ítélkezzenek :)

Princess

2009. márc. 7. 21:58
 16/26 A kérdező kommentje:
köszi remélem igazadd lesz:)
2009. márc. 7. 22:01
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ez eléggé nagy általánosítás. Nem minden pasi csak a vékony csajokat szereti. Én nem vagyok modell alkatú, sőt nagy cicik, kicsi husi combi popsi. De az én párom így fogad el. Pont tegnap mondta hogy neki így vagyok szép. kicsit erősebb csontozatú de csinos, legalább lehet rajtam mit fogni. Nekem több se kell csak hogy a párom elégedett legyen velem.

szóval nem minden pasinak a full vékony csajok jönnek be

2009. márc. 7. 22:17
 18/26 A kérdező kommentje:

nem tudom bár még csak 16 vagyok de eddig így vettem észre ha mondjuk egy bizonyos baráti körböl kinézel magadnak valakit és nem is tartozol közéjjük

+ nem vagy valami sovány akkor biztos hogy észre se fog venni a srác azert meg hogy legyen valakim nem fogok le állni olyannal aki nem tetszik

2009. márc. 7. 22:28
 19/26 A kérdező kommentje:
bár ha nagyon jól elelehet vele dumálgatni meg szimpi is akkor talán
2009. márc. 7. 22:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már az én barátnőmnek, van pocija, meg feneke is. De úgy imádom ahogy van, kedves, hűséges és imádnivaló. Egyszerűen gyönyörű. Szóval neked is összejön majd biztosan:) Mindenkinek megvan a párja hidd el!
2009. márc. 7. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!