Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért csak a sovány majdnem tökéletes lányok jönnek be?
A "szép" lányokat, akik kicsinálják magukat tény, hogy tobben megnézik, de olyan hamar el is felejtik.
Az a baj, hogy manapság már abban van a szépség, hogy ki mennyire van kikenve (2 kiló festék) meg kinek mekkora a melle. Ez nagyon szomorú dolog, de remélem, hogy ez a mánia is hamar elmúlik és amúgy is az érett pasiknak azé van egy kis eszuk, hogy azt is megnézzék ami a fejben van, a tobbiek meg majd rájonnek, mi az igazi szépség.
Princess
És még annyit, hogy én sem vagyok valami nádszálkisasszony, a mellem sem nagy és a fenekem sem olyan szuper, de már voltak igazi latin szeretoim, csak az itteniek néznek le, mert nincs annyi eszuk, hogy megismerjenek és utána ítélkezzenek :)
Princess
szia!
Ez eléggé nagy általánosítás. Nem minden pasi csak a vékony csajokat szereti. Én nem vagyok modell alkatú, sőt nagy cicik, kicsi husi combi popsi. De az én párom így fogad el. Pont tegnap mondta hogy neki így vagyok szép. kicsit erősebb csontozatú de csinos, legalább lehet rajtam mit fogni. Nekem több se kell csak hogy a párom elégedett legyen velem.
szóval nem minden pasinak a full vékony csajok jönnek be
nem tudom bár még csak 16 vagyok de eddig így vettem észre ha mondjuk egy bizonyos baráti körböl kinézel magadnak valakit és nem is tartozol közéjjük
+ nem vagy valami sovány akkor biztos hogy észre se fog venni a srác azert meg hogy legyen valakim nem fogok le állni olyannal aki nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!