Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért csak a sovány majdnem tökéletes lányok jönnek be?
Nanananana!A világ egyik leghelyesebb és legtehetségesebb pasija sem egy bombázót vett el,hanem egy tetovált,nagyon jó húsban lévő(magyarán elég dagi) és még csak nem is szép nőt.Hogy miért?Gondolom megfogta benne valami és az nem a külsője lehetett.És most jut eszmbe, van még 1 ilyen pasi.Azt is megemlítsem hogy hány gyönyörű vékony nő van egyedül,hiába kedves,okos...stb?
Jó tény és való hogy mindenki mindenből a legjobbat akarja,de ez azért sokszor nem így sikerül és ezt a példák is igazolják.
Nekem az a fontos hogy az összkép legyen jó.
Nem jó ha túl sovány a lány, de az se jó ha túlzottan húsos. És nem a kilók számítanak, hanem elsősorban az alak
a smink meg olyan dolog hogy én személy szerint nem szeretem ha egy lány túl van sminkelve, inkább ne legyen sminkelve, vagy csak kicsit.
kegyetlenül hangzik de ha valaki természetes módon csúnya akkor azon a sminkkel sem lehet javítani, vagy legalábbis nem eleget.
Fontos a természetesség.
Meg kell találni az egyensúlyt ebben is, ahogy minden másban, ez van.
Ne ess túlzásokba a se a sminket, se az esetleges fogyókúrát illetően.
Szerintem nem jó pasit kellene keresned, hanem olyat aki illik hozzád. Ha nem vagy egy szupermodell alkat akkor ne olyan pasit keress hanem vegyél vissza kicsit az igényeidből, könnyebben fogsz találni valakit.
De tudok jó pár olyat akinek nem a csontkollekciók jönnek be, a legjobb barátnőm 90 kg körül van, mégis sokkal több pasija volt már mint nekem pedig ő csak 16 éves én meg 24, és sokak szerint szebb vagyok nála. De ő sokkal vidámabb, barátkozós típus, talán ezért megy neki könnyebben a pasizás is. Jobb kisugárzása van.
Nem minden a külsőn múlik.
Ha nem vagy egy szupermodell alkat akkor ne olyan pasit keress hanem vegyél vissza kicsit az igényeidből, könnyebben fogsz találni valakit.
jo általánosságban ezt is elmondahtjuk, de én sem vagyok csontkollekció, bár szép az arcom, és van cicim :p..
de nem egy jó pasim volt eddigi életemben...Egyik férfiszépségversenyt is nyerhetne. Ez nem volt gond.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!