Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva:|!? Lécciii.
Figyelt kérdés
Jártam egy sráccal majdnem 2 hónapig, de a vége fele ugy éreztem már hogy nem szeretem. És mondtam neki, hogy jobb lenne ha szakitanánk, meg volt egy másik srác aki tetszett de ezt csak később mondtam el neki. Aztán szakitottunk de ő nagyon kivolt:| és mondta, h nagyon szerelmes belém.. kicsit el hanyagoltuk egymást, aztán aki tetszett srác smároltunk egy buliba,és a srác belém is esett de azon az estén a volt barátomra gondoltam végig. Azóta is csak rá a volt barátomra gondolok és rájöttem, hogy iszonyatosan szeretem és irtam neki egy sms-t, hogy nem birom tovább szeretem de semmit nem reagált. Irtam neki facen és azt irta, hogy jobb is ha nem beszélgetünk mert nincsen hozzá kedve. És most meg látom kapcsolatba van egy kisscsajjal:| nagyon szeretem:'( mit tegyek? 17/L.2011. ápr. 30. 21:50
11/13 Avenged válasza:
Amugy meg ha tiszta szivbol szereted akkor beszelj meg egy talalkozot vele kerj tole bocsanatot es bekuljetek ki sok szerencset ! :) /Zsolti/
12/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom, épp ezaz, hogy egészen addig ugy voltam vele, hogy nekem nem kell, és mikor smároltam azzal a sárccal rájöttem, hogy én szeretem a volt barátomat.:( de nem merek irni neki már, nem akarok h megint beszóljon..:((( meg am is, nem akarom elvenni a lánytól, örülök h boldogok, de azt nem értem, hogy mikor mi elkezdtünk járni, állandóan sziveket orogatott az üzifalamra, de a mostani csajának semmiit, meg nem is lájkol.. lehet, h beképzelem, de én azt gondolom, hogy csak engem akar féltékennyé tenni.:|
2011. máj. 2. 13:51
13/13 Avenged válasza:
És az nem lehet hogy máshogy szereti ?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!