Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabban ciki fecskét hordani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabban ciki fecskét hordani? Lányok válaszát is várom!

Figyelt kérdés

korodat és nemet légyszí!

Szóval 24 férfi vagyok, egész életemben fecskét hordtam, meg se fordult a fejemben más, de az utóbbi időben haverok néha megjegyzik az uszodában, hogy ez azért gáz. Én igazából nem értem mi baj vele, nem zavar hogy mások többet látnak a nemi részlegemből. Kíváncsiságból egyszer kipróbáltam shortban, sokkal kényelmetlenebb, úszni is nehezebb benne, úgyhogy végképp nem értem mitől jobb. Balatonon a strandon is fecskét szoktam hordani.

Vagy ez is csak egyfajta menőzés, hogy a vagány srácnak akkora farka van hogy nem fér el a fecskében? Enyém 19 centi és simán elfér, hideg vízben úgyis összemegy.

2011. ápr. 30. 14:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szörnyűek vagytok
2011. ápr. 30. 16:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Jó lenne leállni ezzel a paraszt "fecske" szöveggel. A hagyományos fazonú úszónadrág az NEM fecske. A fecske egy kurv@régi, kék vászonból készült, középen fehér csíkkal ellátott, OLDALT MEGKÖTŐS úszógatya volt, értitek? Az ötvenes években használtak olyat, ma már csak múzeumban látható.

A hagyományos úszógatyát speedo-nak hívják, a Speedo nevű cég neve alapján.

2011. ápr. 30. 19:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondjatok már egy okot amiért ez buz1s
2011. ápr. 30. 19:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Az én párom is "fecskét" hord, szerinte ez kényelmes. Én meg biztos nem tukmálok rá olyat, amiben nem érzi jól magát. Viszont strandon rövidnadrágban van. 26 éves. A feszülős boxer semmvel nem szexibb szerintem, sőőt.
2011. ápr. 30. 21:56
 25/26 anonim ***** válasza:

22 éves lány vagyok, és az a véleményem, hogy igen, a hagyományos úszógatya már egy ideje nem divat a strandokon, de ha te ezt szereted, akkor hord nyugodtan, nem olyan vészes az... Bár inkább egy shortot javasolnék nyáron. Uszodába meg tökéletes az, amit hordasz.

A hawaii gatyó meg teljesen elcsépelt, 3 fiatal srácból 2nek olyan van.

2011. máj. 1. 00:42
 26/26 anonim válasza:

Igen ciki.

Boxert hordj!

16/f

2016. márc. 14. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!