Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabban ciki fecskét hordani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabban ciki fecskét hordani? Lányok válaszát is várom!

Figyelt kérdés

korodat és nemet légyszí!

Szóval 24 férfi vagyok, egész életemben fecskét hordtam, meg se fordult a fejemben más, de az utóbbi időben haverok néha megjegyzik az uszodában, hogy ez azért gáz. Én igazából nem értem mi baj vele, nem zavar hogy mások többet látnak a nemi részlegemből. Kíváncsiságból egyszer kipróbáltam shortban, sokkal kényelmetlenebb, úszni is nehezebb benne, úgyhogy végképp nem értem mitől jobb. Balatonon a strandon is fecskét szoktam hordani.

Vagy ez is csak egyfajta menőzés, hogy a vagány srácnak akkora farka van hogy nem fér el a fecskében? Enyém 19 centi és simán elfér, hideg vízben úgyis összemegy.

2011. ápr. 30. 14:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hát ez nem fecske
2011. ápr. 30. 15:06
 12/26 anonim ***** válasza:

hát szerintem elég gáz :S én undorítónak tartom az oké hogy még a kisgyerekek ilyet hordanak meg az öregek...

bár én még nem találkoztam olyan fiúval aki ilyen hordott volna(szerencsére)

bár ezt te tudod ha neked jó akkor hordd azt.

2011. ápr. 30. 15:08
 13/26 anonim ***** válasza:
ÚÚ te ...
2011. ápr. 30. 15:12
 14/26 A kérdező kommentje:
feszülős boxer az már nem ciki?
2011. ápr. 30. 15:14
 15/26 anonim ***** válasza:

a strandon nekem ez a feszülős boxer/fecske nem igazán jön be, jobban tetszenek az olyan fürdőgatyák, amik kb térdig érnek és lazák... a hawaii mintáért pedig egyszerűen bolondulok(fiúsabb színben, persze)... még szerencse, h az ismeretségi körömben többen szeretik ezt a fazont :)

és énis csak nagypapákon, meg kisfiúkon láttam olyan feszülős boxert... bocs, nekem tényleg nagyon nem jön be

én azt mondom, h ha versenyszerűen úszol, és/vagy kényelmesebbnek találod, viseld azt napközben nyugodtan, de strandon az én véleményem az, hogy inkább hanyagold :)

ízlések, és pofonok :)

L/17

2011. ápr. 30. 15:19
 16/26 anonim ***** válasza:

Utolsó

Akkor te a strandon a gatyát nézed és nem az embert? Mi van ha egy álompasi menne el előtted ilyen gatyában?

2011. ápr. 30. 15:22
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

előző vagyok :) ha álompasi, és ilyet hord (tudom h nem szép h ezt mondom) de biztos h b*zinak nézném, már bocs.

amúgy meg próbáltam szépen leírni, h mi tetszik, meg mi nem. ássál el, de én akkor sem bírom ezt a feszülős boxer fazont.

2011. ápr. 30. 15:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hú, öreg vagyok. Nálunk a feszülős boxer, illetve annak hosszú szárú változata a divat - bár mi úszunk és nem csak a vízpart szélén bohóckodunk. De azt sem kövezzük meg, aki esetleg régimódi.

Ez a laza hawai gatya olyan, mint minden ami ma menő. A külcsíny a funkció rovására megy.

2011. ápr. 30. 15:42
 19/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:26

El is áslak

2011. ápr. 30. 16:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Páromnak egy van, egy márkás, mert be volt csomagolva úgy vette és nem nézte, hogy az nem boxer, valószínű az csak odakeveredett. Mivel drága volt ezért fel szokta venni, de őszintén szólva engem nagyon kiábrándít. Feszülős boxer csak és kizárólag. Ha egy kerek fenéken van hát annak meg van a hatása.
2011. ápr. 30. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!