Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felálljon neki?
Figyelt kérdés
Nem akarok vele lefeküdni meg semmi, csak azt akarom hogy neki jó legyen. Tehát úgymond segíteni akarok neki. Együtt vagyunk 1 hónapja, de nem szeretkeztünk még, és egy darabig nem is fogunk! A korom lényegtelen, mivel nem akarok vele szexet meg semmi ilyesmit. Az a kérdésem lényege hogy csóktól vagy valamiféle póztól vagy bármitől feltud-e neki állni...?
-Lány vagyok természetesen-
2011. ápr. 30. 10:17
21/22 A kérdező kommentje:
Ezt már értem ha miattam feláll tegyek utána valamit. Érthető, köszönöm.
2011. ápr. 30. 21:48
22/22 anonim válasza:
én nem tom...az én barátomnak már attól feláll ha megölel és hozzábújok kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!