Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felálljon neki?
Nem akarok vele lefeküdni meg semmi, csak azt akarom hogy neki jó legyen. Tehát úgymond segíteni akarok neki. Együtt vagyunk 1 hónapja, de nem szeretkeztünk még, és egy darabig nem is fogunk! A korom lényegtelen, mivel nem akarok vele szexet meg semmi ilyesmit. Az a kérdésem lényege hogy csóktól vagy valamiféle póztól vagy bármitől feltud-e neki állni...?
-Lány vagyok természetesen-
Értem.
Amúgy azért tettem fel épp a kérdést, mert nem nagyon vagyok tisztában az ilyen dolgokkal, hogy kinek-mi a jó. Ha tudtok segíteni ilyenben is, írjatok ide, a jó tanács jól jöhet még!
Ha feláll neki, az nem rossz :-)
De ha utána nem történik semmi, az nem kellemes.
Simogasd. De meg kell tanulnod, hogyan kell azt, hogy jó is legyen neki... és sokat segít, ha ő is simogat közben, vagy megfogja a cicidet.
Még annyit, hogy ha ilyet csinálsz, akkor egyre jobban vágyni fog rá, hogy lefekhessen veled.
Kicsit talán még korai - méghozzá azért, mert ő utána biztos tovább szeretne lépni.
Egyelőre talán még ruhán keresztül kellene simogatni... mármint inkább téged (te inkább öleld és csókold őt) - és ne hajts arra, hogy fölálljon neki: föláll az magától is, ha úgy alakul a helyzet.
Oké, így már értem.
Viszont ma közölte velem, hogy jó lenne ha nyár elején nála aludnék. Én mondtam hogy majd még kiderül mi lesz. Szerinted/ szerintetek?
Ezzel meg az a helyzet, hogy ha isten bizony megígéri, akkor az első alvásból még talán nem lesz szeretkezés. De már a másodikból...
és persze kívánni fogja a másodikat, ha már egy volt.
Szerintem egyelőre még legyél úgy vele, hogy ne egy éjszakára menjél. Menjél úgy, hogy bármikor elbúcsúzhass.
Ő már járt nálatok? Bemutattad a szüleidnek? Volt már néhány közös programjuk?
Akkor - ha ő is úgy érzi, hogy komoly a kapcsolatotok - mutasd be őt először otthon.
Nem is értem, hogy gondolta, hogy náluk alszol, ha még a szüleid nem is látták őt... nem csak egyszer, hanem többször is legyen valami közös program a szüleiddel együtt, hogy kicsit megismerhessék ők is.
szerintem ha tökönrúgod feláll neki, feltéve ha nem törik el
amúgy meg ha felállítod neki, már minimum verd ki neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!